• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Phytonutrients in Food: From Traditional to Rational Usage

    Phytonutrients in Food by Nabavi, Seyed Mohammad; Suntar, Ipek; Barreca, Davide; Khan, Haroon;

    From Traditional to Rational Usage

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 145.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        60 138 Ft (57 275 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 12 028 Ft off)
      • Kedvezményes ár 48 111 Ft (45 820 Ft + 5% áfa)
      • A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.

    60 138 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2019. szeptember 24.

    • ISBN 9780128153543
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem270 oldal
    • Méret 228x152 mm
    • Súly 410 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Phytonutrients in Food: From Traditional to Rational Usage offers an overview of phytonutrients and reveals techniques related to the extraction, separation, identification and quantification of these compounds. The book focuses on the connection between the discovery and characterization of new molecules, explores new applications of well-known compounds and their relative effects for human health, analyses the processes of extraction, identification and production, and explains the protocols and precautions to avoid degradation, significant loss, or production of secondary reactions during production. Intended for researchers, product developers, nutritionists, food chemists, pharmacologists, pharmacists and students studying these topics, this book provides an invaluable reference.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Phytonutrients: structure-function relationship, health benefits, stability, and fate during processing

    2. Traditional uses
    3. Consumption of rich/enrich phytonutrients food and their relationship with health status of population
    4. Disease modifying effects of phytonutrients at gene levels
    5. Bioavailability and safety of phytonutrients
    6. Potential risks of phytonutrients associated with high-doseor long-term use
    7. Nutritional and bioactive characterization of unexploredfood rich in phytonutrients

    8. Colored phytonutrients: Role and applications in the functionalfoods of anthocyanins

    9. Development of new food products based on phytonutrients

    10. Optimization of extraction methodologies and purification technologies to recover phytonutrients from food

    11. Analytical methods focused on studying phytonutrients in food

    Több
    0