• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Paella & more: Recipes for the best of Spain's rice & noodle dishes

    Paella & more by Pickford, Louise;

    Recipes for the best of Spain's rice & noodle dishes

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 14.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        7 161 Ft (6 820 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 074 Ft off)
      • Kedvezményes ár 6 087 Ft (5 797 Ft + 5% áfa)

    7 161 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Ryland Peters & Small
    • Megjelenés dátuma 2025. szeptember 9.
    • Kötetek száma on wood-free FSC paper

    • ISBN 9781788797122
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem128 oldal
    • Méret 210x170 mm
    • Súly 500 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 50 col photographs
    • 694

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Enjoy the true taste of Spain and explore this fascinating country’s love affair with paella.

    Több

    Hosszú leírás:

    Enjoy the true TASTE OF SPAIN and explore this fascinating country’s love affair with rice.



    Explore the deliciously diverse ways in which RICE AND NOODLES are used in a multitude of unmissable dishes BEYOND PAELLA.



    This book brings together delicious rice dishes from all over Spain, from REGIONAL CLASSICS that are enjoyed around the world to unusual LOCAL SPECIALITIES.



    Rice is a wonderfully versatile ingredient, and Spanish cooks transform it into an array of dishes from simple comfort food to grand feasts to be shared on special occasions.



    Learn how to make a show-stopping Paella Valenciana (Valencian paella) or a Paella de Marisco y Chorizo (Seafood paella with chorizo), or Fideua Negra (squid ink noodles). As well as traditional regional dishes, there are also other styles of rice dishes to try, such as Arroz Caldoso con Almejas (Clam soup) or Arroz al Horno con Garbanzos y Pasas (Baked rice with chickpeas and raisins). Recipes are also included for the lesser-known fideua, a dish originally from the coast of Valencia that is very similar to paella but made with snipped vermicelli noodles rather than rice. There is something for every taste here, with recipes containing meat, poultry, fish and shellfish, as well as some tempting vegetarian and vegan options to choose from. Lovers of authentic Spanish food will not be disappointed!

    Több