
Padella
The secret to cooking iconic pasta at home
-
13% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 25.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 13% (cc. 1 604 Ft off)
- Kedvezményes ár 10 734 Ft (10 223 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
12 337 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
- Megjelenés dátuma 2025. szeptember 11.
- Kötetek száma Hardback
- ISBN 9781526674616
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem368 oldal
- Méret 248x192x34 mm
- Súly 1267 g
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Rövid leírás:
This is the ultimate book of pasta. With over 100 recipes - all pasta - it is for pasta lovers everywhere.
TöbbHosszú leírás:
'An amazing array of wonderful pastas' Jamie Oliver
'Recipes that are a joy to prepare and to polish off' Yotam Ottolenghi
------------
PASTA, PERFECTED.
From a low and slow spicy pork ragu, to creamy gorgonzola gnocchi and rich tomato cannelloni, this is the ultimate pasta-lover's cookbook and the long-awaited debut from Padella, the iconic London restaurant.
Includes easy-to-follow recipes for all their favourites:
- Pappardelle with Beef Shin Ragu
- Pici Cacio e Pepe
- Fettuccine with 'Nduja and Mascarpone
- Tagliarini with Crab, Chilli, Lemon and Parsley
.plus many new and off-menu dishes shared for the first time.
You'll find everything from quick-fix everyday recipes to simple but sublime dishes that celebrate seasonal ingredients, as well as step-by-step guides to equipment and techniques for making your own fresh pasta at home. Richly designed and bound in real cloth, this stunning book features page upon page of awe-inspiring photography that will transport you to the kitchens, markets and landscapes of Italy - the home of pasta and the heartbeat of Padella.
---------
'An extremely handsome, useful and inspiring book' Rachel Roddy
'Pasta dishes that would make any nonna nod in approval' Chris Bianco