Padella
Winner of Waterstones Gift Book of the Year
-
13% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 25.00
-
11 943 Ft (11 375 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 13% (cc. 1 553 Ft off)
- Kedvezményes ár 10 391 Ft (9 896 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
11 943 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: Várható beérkezés: 2026. január vége.
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
- Megjelenés dátuma 2025. szeptember 11.
- Kötetek száma Hardback
- ISBN 9781526674616
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem368 oldal
- Méret 244x194x32 mm
- Súly 1276 g
- Nyelv angol 678
Kategóriák
Rövid leírás:
This is the ultimate book of pasta. With over 100 recipes - all pasta - it is for pasta lovers everywhere.
TöbbHosszú leírás:
WINNER OF WATERSTONES GIFT BOOK OF THE YEAR 2025
ONE OF AMAZON'S TOP 10 BOOKS OF 2025
FEATURED IN 12 ADDITIONAL MEDIA BOOK OF THE YEAR LISTS including THE TIMES and MAIL ON SUNDAY
'An amazing array of wonderful pastas' Jamie Oliver
'Recipes that are a joy to prepare and to polish off' Yotam Ottolenghi
'Pure joy' Keira Knightley
------------
PASTA, PERFECTED.
From a low and slow spicy pork ragu, to creamy gorgonzola gnocchi and rich tomato cannelloni, this is the ultimate pasta-lover's cookbook and the long-awaited debut from Padella, the iconic London restaurant.
Includes easy-to-follow recipes for all their favourites:
- Pappardelle with Beef Shin Ragu
- Pici Cacio e Pepe
- Fettuccine with 'Nduja and Mascarpone
- Tagliarini with Crab, Chilli, Lemon and Parsley
plus many new and off-menu dishes shared for the first time.
You'll find everything from quick-fix everyday recipes to simple but sublime dishes that celebrate seasonal ingredients, as well as step-by-step guides to equipment and techniques for making your own fresh pasta at home. Richly designed and bound in real cloth, this stunning book features page upon page of awe-inspiring photography that will transport you to the kitchens, markets and landscapes of Italy - the home of pasta and the heartbeat of Padella.
---------
'An extremely handsome, useful and inspiring book' Rachel Roddy
'Pasta dishes that would make any nonna nod in approval' Chris Bianco