• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Padella: The secret to cooking iconic pasta at home

    Padella by Siadatan, Tim;

    The secret to cooking iconic pasta at home

      • 13% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 25.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        12 337 Ft (11 750 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 13% (cc. 1 604 Ft off)
      • Kedvezményes ár 10 734 Ft (10 223 Ft + 5% áfa)

    12 337 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
    • Megjelenés dátuma 2025. szeptember 11.
    • Kötetek száma Hardback

    • ISBN 9781526674616
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem368 oldal
    • Méret 248x192x34 mm
    • Súly 1267 g
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This is the ultimate book of pasta. With over 100 recipes - all pasta - it is for pasta lovers everywhere.

    Több

    Hosszú leírás:

    'An amazing array of wonderful pastas' Jamie Oliver
    'Recipes that are a joy to prepare and to polish off' Yotam Ottolenghi

    ------------

    PASTA, PERFECTED.

    From a low and slow spicy pork ragu, to creamy gorgonzola gnocchi and rich tomato cannelloni, this is the ultimate pasta-lover's cookbook and the long-awaited debut from Padella, the iconic London restaurant.

    Includes easy-to-follow recipes for all their favourites:

    - Pappardelle with Beef Shin Ragu
    - Pici Cacio e Pepe
    - Fettuccine with 'Nduja and Mascarpone
    - Tagliarini with Crab, Chilli, Lemon and Parsley
    .plus many new and off-menu dishes shared for the first time.

    You'll find everything from quick-fix everyday recipes to simple but sublime dishes that celebrate seasonal ingredients, as well as step-by-step guides to equipment and techniques for making your own fresh pasta at home. Richly designed and bound in real cloth, this stunning book features page upon page of awe-inspiring photography that will transport you to the kitchens, markets and landscapes of Italy - the home of pasta and the heartbeat of Padella.

    ---------

    'An extremely handsome, useful and inspiring book' Rachel Roddy
    'Pasta dishes that would make any nonna nod in approval' Chris Bianco

    Több