• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Organic Versus Conventional Farming: Nutritional Value and Health Safety of Food Products

    Organic Versus Conventional Farming by Kwiatkowski, Cezary A.; Harasim, Elżbieta; Pawłowski, Lucjan;

    Nutritional Value and Health Safety of Food Products

    Sorozatcím: Innovations in Environmental Engineering;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 94.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        48 074 Ft (45 785 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 4 807 Ft off)
      • Discounted price 43 267 Ft (41 207 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó Routledge
    • Megjelenés dátuma 2023. december 12.

    • ISBN 9781032462516
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem116 oldal
    • Méret 246x174 mm
    • Súly 453 g
    • Nyelv angol
    • 680

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Organic Versus Conventional Farming presents the results of a comparison of the quality of food products and raw materials, such as vegetables, fruits and honey, produced in organic and conventional farming systems.

    Több

    Hosszú leírás:

    This book presents the results of a comparison of the quality of food products and raw materials, such as vegetables, fruits and honey, produced in organic and conventional farming systems. The comparison, which was based on literature data and the results of our own research, included not only the chemical parameters important for assessing the nutritional and health-promoting values, but also the stability of the ingredients in the fruits, which is important from a food storage perspective. The ecological, social and economic aspects of organic food production, which are crucial from the perspective of sustainable development, are also discussed in the book.


    Organic Versus Conventional Farming aims at academics and farmers, but also to anyone looking for the answer to the question of whether organic farming ensures high-quality food, the production of which is safe for the environment.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Preface


    Author biographies


    1. Agriculture and sustainable development


    2. Farming system


    3. Chemisation of agriculture in relation to healthy and safe food


    4. Food production and processing


    5. Quality of selected raw materials and food products derived from organic and conventional farms ? results of own studies and literature review


    6. Quality of honey and other bee products derived from conventional and organic beekeeping farms


    Conclusions


    References

    Több