 
      Nutrition of Fruit Crops
- 
          
          10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 105.00
- 
          
            50 163 Ft (47 775 Ft + 5% áfa)Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie. 
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 016 Ft off)
- Kedvezményes ár 45 147 Ft (42 998 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
50 163 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2025. november 25.
- ISBN 9781041205586
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem362 oldal
- Méret 234x156 mm
- Nyelv angol
- Illusztrációk 5 Tables, black & white 700
Kategóriák
Rövid leírás:
The book presents foundational principles of plant nutrition, diagnosis of nutrient deficiencies, fertilizer application techniques, and modern tools like DRIS and integrated nutrient management (INM).
TöbbHosszú leírás:
Nutrition of Fruit Crops explores nutrient management strategies essential for sustainable fruit production. The book presents foundational principles of plant nutrition, diagnosis of nutrient deficiencies, fertilizer application techniques, and modern tools like DRIS and integrated nutrient management (INM). Designed for students, researchers, and horticultural professionals, it provides both theoretical knowledge and field-level insights to improve crop yield and quality. In the context of climate change, soil degradation, and increasing food demand, this volume emphasizes the importance of balanced nutrition in promoting sustainable horticultural practices.
The subject of this book also includes
- Basic principles to integrated nutrient management (INM), supporting diverse academic levels.
- Diagnostic tools and real-world application methods such as fertigation and foliar feeding.
- Current scientific studies with actionable insights for improving yield and quality.
- Balanced nutrition practices that support soil health and long-term productivity.
Print edition not for sale in India.
Több
Tartalomjegyzék:
- Preface
- About the Authors
- General Concepts and Principles of Nutrition in Fruit Crops
- Diagnostics, Estimation and Application of Nutrients
- Methods and Techniques for Evaluating Macro and
- Micro-Elements
- Diagnostic and Interpretation Techniques including DRIS
- Deficiency and Toxicity Disorders of Macro and Micro-Nutrients
- Integrated Nutrient Management (INM)
- References
Több