• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Nutrition: A Very Short Introduction

    Nutrition by Bender, David;

    A Very Short Introduction

    Sorozatcím: Very Short Introductions;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 9.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        4 772 Ft (4 545 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 477 Ft off)
      • Kedvezményes ár 4 295 Ft (4 091 Ft + 5% áfa)

    4 772 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: Várható beérkezés: 2026. január vége.
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó OUP Oxford
    • Megjelenés dátuma 2014. június 26.

    • ISBN 9780199681921
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem128 oldal
    • Méret 174x113x7 mm
    • Súly 122 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk Approximately 10 black and white illustrations
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    There is much conflicting information about diet and health; with issues such as obesity and food allergies increasing worldwide despite healthy eating campaigns such as 'five-a-day'. In this Very Short Introduction, David Bender provides a simple but authoritative guide to the main principles of human nutrition and a healthy diet.

    Több

    Hosszú leírás:

    Nutrition is a topic of wide interest and importance. In spite of growing understanding of the underlying biochemistry, and health campaigns such as 'five-a-day', increasing obesity and reported food allergies and eating disorders, as well as the widely advertised 'supposed' benefits of food supplements mean that a clear explanation of the basic principles of a healthy diet are vital.

    In this Very Short Introduction, David Bender explains the basic elements of food, the balance between energy intake and exercise, the problems of over- and under-nutrition, and raises the question of safety of nutritional supplements.

    ABOUT THE SERIES: The Very Short Introductions series from Oxford University Press contains hundreds of titles in almost every subject area. These pocket-sized books are the perfect way to get ahead in a new subject quickly. Our expert authors combine facts, analysis, perspective, new ideas, and enthusiasm to make interesting and challenging topics highly readable.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Why eat?
    Energy nutrition
    Protein nutrition
    Over-nutrition - problems of overweight and obesity
    Diet and health
    Under-nutrition
    Vitamins and minerals
    Functional foods, superfoods, and supplements
    Glossary

    Több
    0