
Non-thermal Processing of Major Food Macromolecules
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 163.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 13 913 Ft off)
- Discounted price 55 651 Ft (53 001 Ft + 5% áfa)
69 564 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2025. május 30.
- ISBN 9780443289736
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem400 oldal
- Méret 234x190 mm
- Súly 450 g
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Hosszú leírás:
Non-thermal Processing of Major Food Macromolecules provides comprehensive knowledge on state-of-the-art approaches utilized to process foods and/or modify their physicochemical structural - along with the technofunctional attributes of food macromolecules (i.e., protein, starch, lipids) - through novel non-thermal processing techniques. Sections explore the impact of non-thermal processing on proteins, starches, and on lipids and present the challenges for the food application of non-thermal processing treatments, thus suggesting how to push the food application of these architectures forward around the world.
Edited by a team of experts in the field, this book is a great resource for researchers and industry personnel working in the various fields of non-thermal processing treatments, particularly in the food areas.
Tartalomjegyzék:
Part I: An introduction to novel non-thermal processing treatments
1. Novel non thermal processing treatment of foods
2. An introduction to food macromolecules
Part II: Impact of non-thermal processing on proteins
3. Ultrasonication of proteins
4. Alteration of proteins upon HPP treatment
5. Impacts of PEF treatment on proteins
6. Physicochemical attributes of irradiated proteins
7. Changes in protein attributes during ozonation and cold plasma treatment
Part III: Impact of non-thermal processing on Starches
8. Starch modification via ultrasonication
9. Impacts of HPP on starch
10. PEF induced alterations in starch
11. Impact of irradiation on starch
12. Starch modification with cold plasma treatment
13. Alteration in starch characteristics via ozonation
Part IV: Impact of non-thermal processing on Lipids
14. Impact of Ultrasonication on lipids
15. HPP induced alterations in lipids
16. Alterations in lipid attributes upon irradiation
17. Impact of PEF, cold plasma treatment and ozonation on lipids
Part V: Challenges and future trends for the food application of non-thermal processing treatment
18. Scale up and industrialization of Non-thermal processing approaches: current state, challenges, limitations and future trends
19. Regulatory considerations, safety issues and health risks associated with the use of non-thermal processing techniques in food applications 1: ultrasound, HPP and PEF
20. Regulatory considerations, safety issues and health risks associated with the use of non-thermal processing techniques in food applications 2: irradiation, cold plasma and ozonation
21. How non-thermal processing treatment of foods can affect consumer acceptance and enhance the sustainability of the food systems

Non-thermal Processing of Major Food Macromolecules
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
69 564 Ft