
Mycotoxins in Foodstuffs
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 160.49
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 13 616 Ft off)
- Discounted price 54 463 Ft (51 870 Ft + 5% áfa)
68 079 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2008
- Kiadó Springer
- Megjelenés dátuma 2010. október 29.
- Kötetek száma 1 pieces, Previously published in hardcover
- ISBN 9781441925282
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem504 oldal
- Méret 235x155 mm
- Súly 789 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk XIV, 504 p. 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Due to the serious spoilage and health issues the presence of mycotoxins can cause, it?s imperative that the food industry has a basic understanding fungi and their corresponding mycotoxins.
An indispensable resource, Mycotoxins in Foodstuffs gives an in depth overview by listing the degree of contamination, concentration and country of origin/detection for each case of mycotoxin contamination for each commodity. In addition, the book shows whether or not food is predisposed for mycotoxin contamination.
TöbbHosszú leírás:
Due to the serious spoilage and health issues the presence of mycotoxins can cause, it?s imperative that the food industry has a basic understanding fungi and their corresponding mycotoxins.
An indispensable resource, Mycotoxins in Foodstuffs gives an in depth overview by listing the degree of contamination, concentration and country of origin/detection for each case of mycotoxin contamination for each commodity. In addition, the book shows whether or not food is predisposed for mycotoxin contamination.
From the reviews:
"This book can serve as a useful tool ? because it responds exactly to what is strictly expected from the title: Mycotoxins in Foodstuffs. ? It consists of a rather comprehensive list of foodstuffs with over 700 main entries listed in alphabetical order from Acha to Yogurt. ? In summary, this book, written in an typical format, may be a practical source of information on the occurrence of a variety of mycotoxins ? ." (P.A. Burdaspal, World Mycotoxin Journal, Vol. 1 (3), August, 2008)
Több
Mycotoxins in Foodstuffs
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
68 079 Ft