• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Mycotoxins in Foodstuffs

    Mycotoxins in Foodstuffs by Weidenbörner, Martin;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 160.49
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        68 079 Ft (64 837 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 13 616 Ft off)
      • Discounted price 54 463 Ft (51 870 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2008
    • Kiadó Springer
    • Megjelenés dátuma 2010. október 29.
    • Kötetek száma 1 pieces, Previously published in hardcover

    • ISBN 9781441925282
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem504 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Súly 789 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk XIV, 504 p.
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Due to the serious spoilage and health issues the presence of mycotoxins can cause, it?s imperative that the food industry has a basic understanding fungi and their corresponding mycotoxins.


    An indispensable resource, Mycotoxins in Foodstuffs gives an in depth overview by listing the degree of contamination, concentration and country of origin/detection for each case of mycotoxin contamination for each commodity. In addition, the book shows whether or not food is predisposed for mycotoxin contamination.

    Több

    Hosszú leírás:

    Due to the serious spoilage and health issues the presence of mycotoxins can cause, it?s imperative that the food industry has a basic understanding fungi and their corresponding mycotoxins.


    An indispensable resource, Mycotoxins in Foodstuffs gives an in depth overview by listing the degree of contamination, concentration and country of origin/detection for each case of mycotoxin contamination for each commodity. In addition, the book shows whether or not food is predisposed for mycotoxin contamination.



    From the reviews:



    "This book can serve as a useful tool ? because it responds exactly to what is strictly expected from the title: Mycotoxins in Foodstuffs. ? It consists of a rather comprehensive list of foodstuffs with over 700 main entries listed in alphabetical order from Acha to Yogurt. ? In summary, this book, written in an typical format, may be a practical source of information on the occurrence of a variety of mycotoxins ? ." (P.A. Burdaspal, World Mycotoxin Journal, Vol. 1 (3), August, 2008)

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Mycotoxins in Foodstuffs

    Mycotoxins in Foodstuffs

    Weidenbörner, Martin;

    68 079 Ft

    next