
Molecular Wine Microbiology
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 117.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 9 926 Ft off)
- Kedvezményes ár 39 705 Ft (37 814 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
49 631 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2011. május 23.
- ISBN 9780123750211
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem372 oldal
- Méret 234x190 mm
- Súly 920 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Molecular Wine Microbiology features rigorous scientific content written at a level comprehensible for wine professionals as well as advanced students. It includes information on production and spoilage issues, the microbial groups relevant for wine production and microbial wine safety.
Microbiology has long been recognized as a key tool in studying wine production, however only recently have wine microbiology studies been addressed at a molecular level, increasing the understanding of how microbiology impacts not only the flavor quality of the wine, but also its safety. Understanding, at a molecular level, how a starter culture can impact ethanol, glycerol, volatile phenols, mannoproteins, biogenic amines or ochratoxin A of a wine are just some of the core points that must be considered in order to achieve maximium consumer acceptability while addressing safety concerns during processing and storage. While other books offer insights into the technological aspects of enology, this book is written by expert microbiologists, who explore the positive and negative impacts of gene function in the production of wine, from a microbiological point of view.
TöbbTartalomjegyzék:
Chapter 1. Yeast. Saccharomyces I. Yeast for primary alcoholic fermentation
Chapter 2. Yeast. Saccharomyces II. Second fermentation yeasts
Chapter 3. Yeasts. Saccharomyces III. Yeast for wines with biological ageing
Chapter 4. Yeast. Non-Saccharomyces
Chapter 5. Identification and molecular characterization of wine yeasts.
Chapter 6. Genomics and proteomics of wine yeasts.
Chapter 7. Improvement of wine yeasts by genetic engineering techniques
Chapter 8. Lactic acid bacteria.
Chapter 9. Acetic acid bacteria.
Chapter 10. Filamentous fungi
Chapter 11. Production of starter cultures for winemaking
Chapter 12. Conservation of wine related microbial strains
Chapter 13. HACPC in wine making. Ochratoxin A.
Chapter 14. Applied enological microbiology