• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Lipids and Edible Oils: Properties, Processing and Applications

    Lipids and Edible Oils by Galanakis, Charis M.;

    Properties, Processing and Applications

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 220.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        91 245 Ft (86 900 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 18 249 Ft off)
      • Kedvezményes ár 72 996 Ft (69 520 Ft + 5% áfa)
      • A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.

    91 245 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2019. szeptember 13.

    • ISBN 9780128171059
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem372 oldal
    • Méret 234x190 mm
    • Súly 770 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Lipids and Edible Oils: Properties, Processing and Applications covers the most relevant topics of lipids and edible oils, especially their properties, processing and applications. Over the last years, researchers have investigated lipid bioavailability, authentication, stability and oxidation during processing and storage, hence the development of food and non-food applications of lipids and edible oils has attracted great interest. The book explores lipid oxidation in foods, the application of lipids as nano-carriers of food bioactive compounds, and their bioavailability, metabolism and nutritional genomics. Regarding edible oils, the book thoroughly explores their triacylglycerols content, biodiesel and energy production from vegetable oils, refining and lifecycle assessment.

    Written by a team of interdisciplinary experts that research lipids and edible oils, the book is intended for food scientists, technologists, engineers and chemists working in the whole food science field.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Lipids and nutrition security
    2. Bioavailability and metabolism of lipids
    3. Nutrigenomics of lipid supplementation in ruminants and pigs
    4. Bioresources of lipids and edible oils
    5. Microalgae as a source of edible oils
    6. Refining of edible oils
    7. Lipid oxidation in foods
    8. Structured lipids: Synthesis, health effects and nutraceutical applications
    9. Structured lipids Intended for infant nutrition

    Több
    0