• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Laboratory Methods in Food Microbiology

    Laboratory Methods in Food Microbiology by Harrigan, Wilkie F.;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 91.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        39 005 Ft (37 147 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 7 801 Ft off)
      • Kedvezményes ár 31 203 Ft (29 718 Ft + 5% áfa)

    39 005 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 3
    • Kiadó Academic Press
    • Megjelenés dátuma 1998. szeptember 4.

    • ISBN 9780123260437
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem532 oldal
    • Méret 247x171 mm
    • Súly 900 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Laboratory Methods in Food Microbiology describes a wide range of methods for use in the microbiological analysis of foods, including approaches to counting and detection procedures for microorganisms, identification of bacteria, yeasts and fungi, microbiological analysis for the main food commodity groups, and safety in the food microbiology laboratory. The book also discusses specific food poisoning outbreaks in the United States.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Basic Methods: Introduction. Management and Operation of the Microbiological Laboratory. Basic Microscopic Techniques. Cultivation of Microorganisms. Determination of the Number and Detection of Viable Microorganisms in a Sample. Determination of the Total Number of Microorganisms in a Sample. Composition of Culture Media. Selection of Microbial Colonies for Examination and Identification. Methods of Anaerobic Culture. Cultivation in Microaerobic and Carbon-Dioxide-Enriched Atmospheres. Biochemical tests for Identification of Microorganisms. Physiological tests. Serological Methods. Molds and Yeasts. Techniques for the Microbiological Examination of Foods: Introduction. Methods of Sampling. Preparation of Dilutions. General Viable Counts. Psychrotropic, Psychrophilic and Thermophilic Counts. Detection and Enumeration of Indicator and Index Organisms. Detection and Enumeration of Pathogenic and Toxigenic Organisms. The Microbiological Examination of Specific Foods: Introduction: the Effect of the Food Environment on Constituent Microflora. Raw Meat and Raw Meat Products. Cooked Meat Products. Poultry and Poultry Products. Eggs and Egg Products. Fish, Shellfish and Crustacea. Milk and Milk Products. Ice Cream and Frozen Desserts. Fruits, Nuts and Vegetables. Alcoholic Beverages. Breads, Cakes and Bakery Goods. Convenience Meals. Canned Foods. Water. Examination of Food Processing Plant. Schemes for the Identification of Microorganisms: Introduction. A Scheme for the Identification of Gram-Negative Bacteria. A Scheme for the Identification of Gram-Positive Bacteria. A Scheme for the Identification of Yeasts and Molds. Appendix 1: Recipes for Stains, Reagents and Media. Appendix 2: Probability Tables for MPN Counts. References. Subject Index.

    Több