• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Irradiation of Food Commodities: Techniques, Applications, Detection, Legislation, Safety and Consumer Opinion

    Irradiation of Food Commodities by Arvanitoyannis, Ioannis S.;

    Techniques, Applications, Detection, Legislation, Safety and Consumer Opinion

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 124.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        51 429 Ft (48 980 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 143 Ft off)
      • Kedvezményes ár 46 286 Ft (44 082 Ft + 5% áfa)

    51 429 Ft

    Beszerezhetőség

    Megjelenése törölve vagy kivonva a forgalomból. Sajnos nem rendelhető.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2010. június 25.

    • ISBN 9780123747181
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem736 oldal
    • Méret 234x190 mm
    • Súly 1690 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    The irradiation of food is a low cost, highly effective method of ensuring food safety, and extending shelf life. Public acceptance of irradiation, despite its benefits, however, has been a significant challenge. Irradiation of Food Commodities is the first holistic book that looks not only at the techniques, application and legislation of this method, but also addresses the concern of public opinion.

    Organized into logical themes and written by experts from industry, academia and research, this book will meet the needs of those working or considering the use of irradiation in their work. Sections focus on legislation, irradiation techniques and materials; detection and risk assessment; application of irradiation on food and consumer opinion.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Part A: Legislation; Legislation on Food Irradiation (EU, US, Canada, Australia, Brazil); Part B: Irradiation Techniques and Materials; Irradiation Techniques; Packaging Materials for Irradiation; Part C: Irradiated Food: Detection and Risk Assessment; Irradiation Detection; Risk Assessment of Irradiated Foods; Part D: Applications of Irradiation on Foods of Animal Origin; Applications of irradiation on meat and meat products; Irradiation of poultry and eggs; Application of irradiation on milk and dairy Products; Effect of irradiation on fish and seafood; Proteins; Part E: Applications of irradiation of foods of plant origin; Irradiation of Cereals; Irradiation of Fruits and Vegetables; Irradiation of insects-Disinfestation; Carbohydrates; Part F: Other applications of irradiation; Irradiation of edible films of plant and animal origin; Potential uses of irradiation; Part G: Consumer opinion; Consumer behavior toward irradiated food

    Több
    0