 
      Intensive Livestock Production in Transition
Analyses, Concepts and Strategies for Sustainability Transformation of the Livestock Value Chain
- 
          
          12% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 213.99
- 
          
            88 752 Ft (84 526 Ft + 5% áfa)Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie. 
- Kedvezmény(ek) 12% (cc. 10 650 Ft off)
- Kedvezményes ár 78 102 Ft (74 383 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
88 752 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Springer Nature Switzerland
- Megjelenés dátuma 2025. december 7.
- Kötetek száma 1 pieces, Book
- ISBN 9783031978715
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem521 oldal
- Méret 235x155 mm
- Nyelv angol
- Illusztrációk XVII, 521 p. 85 illus., 77 illus. in color. Illustrations, black & white 700
Kategóriák
Hosszú leírás:
Tartalomjegyzék:
"
Chapter 1: Introduction.- Chapter 2: Changing the Goal from Maximizing “Financial” to Optimizing “Sustainable” Return on Investment for the Future of Livestock and Food Production, People, Ecosystems, and the Planet.- Chapter 3: Intensive livestock production: mechanisms and structures.- Chapter 4: Ecological footprint of livestock production.- Chapter 5: The transformation of livestock production in a globalised world – barriers and opportunities.- Chapter 6: Public ethical discourse about livestock production.- Chapter 7: Systemic complexity makes the transformation a ""wicked” problem.- Chapter 8: Improving Animal Welfare and Animal Health.- Chapter 9: Economic and political competitive constraints to improving animal welfare.- Chapter 10: Introduction - The Relevance of maintaining the highest possible food safety standards in the transformation process.- Chapter 11: The Relevance of the highest possible biosecurity systems in the transformation process - Conclusion.- Chapter 12: Transformative change towards responsible water management and sustainable livestock production.- Chapter 13: Potential of functional plant diversity for climate resilience of grasslands.- Chapter 14: Upcycling food loss and waste to animal feed is essential for a circular and sustainable food system.- Chapter 15: By-products from agriculture and agro-food industry for livestock nutrition.- Chapter 16: Future livestock systems based on circularity.- Chapter 17: Specificities, changes and challenges of pig production in France.- Chapter 18: A dichotomous approach to extensive and intensive animal farming.- Chapter 19: Potential of digital technologies for transforming livestock production.- Chapter 20: Making sustainability our business: Entre- and intrapreneurial activities to develop new pathways for a sustainable agricultural sector.- Chapter 21: Transformation-Literate Citizens: Advancing Sustainable Development through Education.- Chapter 22: Consumer-oriented perspectives for sustainable animal products and consumption.- Chapter 23: The consumer as a change agent in the green transition of the food sector.- Chapter 24: The Role of Sustainable Food Labels in Transforming the Food System.- Chapter 25: Future requirements for animal husbandry structures.- Chapter 26: Areas of responsibilities (who has to take responsibility for what) for the well-being of food animals.- Chapter 27: How to govern the transition to sustainable animal husbandry in high-income open economies?.- Chapter 28: The Transformation Framework: Lessons Learned, Integrating Ecological Limits, Systemic Drivers, and Economic Viability.- Chapter 29: The transition of agri-food systems is a task for society as a whole.- Chapter 30: Multi-Stakeholder Governance in Agricultural Policy: Insights from the Commission on the Future of Agriculture in Germany.- Chapter 31: Sustainable transformation of intensive livestock production systems IS NOT a return to “Old McDonald’s farm”.
" Több