
Ice Cream
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 171.19
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 14 524 Ft off)
- Discounted price 58 094 Ft (55 328 Ft + 5% áfa)
72 618 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma Eighth Edition 2025
- Kiadó Springer
- Megjelenés dátuma 2025. június 6.
- Kötetek száma 1 pieces, Book
- ISBN 9783031778711
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem561 oldal
- Méret 235x155 mm
- Nyelv angol
- Illusztrációk 51 Illustrations, black & white; 88 Illustrations, color 700
Kategóriák
Rövid leírás:
It is more than 10 years since the 7th Edition published in 2013, and plenty has changed in the field of ice cream and frozen desserts. The phenomenal growth of ?better for you? and ?non-dairy? frozen dessert categories, and the much greater attention to microbiological quality, are just some examples. In this revision, we updated all content to present the latest in ingredients, formulations, processing equipment and food safety, as well as add several new chapters to provide a more complete coverage of the wider aspects of frozen dessert formulation and production.
TöbbHosszú leírás:
It is more than 10 years since the 7th Edition published in 2013, and plenty has changed in the field of ice cream and frozen desserts. The phenomenal growth of ?better for you? and ?non-dairy? frozen dessert categories, and the much greater attention to microbiological quality, are just some examples. In this revision, we updated all content to present the latest in ingredients, formulations, processing equipment and food safety, as well as add several new chapters to provide a more complete coverage of the wider aspects of frozen dessert formulation and production.
TöbbTartalomjegyzék:
The Ice Cream Industry.- Composition and Formulations.- Mix Ingredients.- Flavoring and Coloring Materials.- Calculation of Ice Cream Mixes.- Mix Processing and Properties.- Freezing and Refrigeration.- Packaging, Hardening and Shipping.- Ice Cream Structure.- Shelf Life.- Soft-Frozen Dairy Desserts.- Novelty Products and Ice Cream Cakes.- Formulations for Specialty Products.- Non-Dairy Frozen Desserts.- Hygienic Considerations for Equipment and Facilities.- Microbiological Quality and Safety; Cleaning and Sanitizing Practices.- Analyzing Frozen Desserts.- Entrepreneurship, Retailing, Store Operations.
Több
Ice Cream
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
72 618 Ft