• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • How to Forage for Wild Foods without Dying Journal: Track the Mushrooms and Wild Edible Plants You Find, Season by Season, Year after Year

    How to Forage for Wild Foods without Dying Journal by Zachos, Ellen;

    Track the Mushrooms and Wild Edible Plants You Find, Season by Season, Year after Year

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 12.49
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        6 321 Ft (6 020 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 948 Ft off)
      • Kedvezményes ár 5 373 Ft (5 117 Ft + 5% áfa)

    6 321 Ft

    Beszerezhetőség

    Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Storey
    • Megjelenés dátuma 2024. március 28.

    • ISBN 9781635867862
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem192 oldal
    • Méret 178x140x18 mm
    • Súly 320 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    How to Forage for Wild Food without Dying: The Journal is an easy way for foragers to keep track of their foraging finds, where they found them, and at what time of year. By tracking what they collect, foragers can become more adept at locating their favorite wild foods in future years. They also become more educated about how weather patterns affect the availability of wild-harvested plants and mushrooms.

    Throughout the book, author and expert forager Ellen Zachos offers essential advice for safe foraging and extensive lists of wild edibles and mushrooms for each season. These act as seasonal prompts, so that readers know what foods to be looking for at each time of the year, and as a way for readers to plan their future foraging adventures. The journal is the same trim size as How to Forage for Wild Foods without Dying and How to Forage for Mushrooms without Dying and features rounded corners for durability, an easy-to-clean cover, elastic closure, and lay-flat binding.

    Több
    0