
Harvested Forages
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 99.95
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 8 480 Ft off)
- Kedvezményes ár 33 918 Ft (32 303 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
42 398 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 1999. július 1.
- ISBN 9780123562555
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem426 oldal
- Méret 228x152 mm
- Súly 720 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Harvested Forages deals with the subject of food for domestic animal feeding. Such food is called "forage" and includes things like alfalfa and other plants usually referred to as "hay." Topics include the ways that this forage is produced, how it is harvested, and ways that it should be stored. Other issues that are dealt with include various criteria and measurement procedures for assessing forage nutritive quality, potential health hazards associated with particular plants and plant toxins, and various issues of plant growth, pest control, and soil fertility--among other topics. This book is essential for any institution with a strong program in range sciences, animal sciences, animal feeding and nutrition, and related programs.
TöbbTartalomjegyzék:
Introduction to Harvested Forages
The Role of Harvested Forages
Utilizing Harvested Forages
Forage Quality: The Basics
Marketing Harvested Forages
Forages and Animal Nutrition: The Basics
Feeding Harvested Forages
Anti-Health Factors in Harvested Forages
Growing and Producing Forage Crops
Plant Growth, Development, Longevity
Cultivar Selection
Establishment of Forage Species
Pest Control: Weeds, Insects, Pathogens, and Rodents
Soil Fertility and Forage Production
Water Relations and Irrigation
Harvesting and Storing Forage Crops
Field-Harvesting Hay
Field-Harvesting Silage
Forage-Harvesting Equipment
Processing and Storing Hay
Processing and Storing Silage