• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Green Microbiology: Sustainability, Climate Change, Food, and Water

    Green Microbiology by Akinsemolu, Adenike A.; Onyeaka, Helen N.;

    Sustainability, Climate Change, Food, and Water

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 163.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        69 564 Ft (66 251 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 13 913 Ft off)
      • Discounted price 55 651 Ft (53 001 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Academic Press
    • Megjelenés dátuma 2025. augusztus 1.

    • ISBN 9780443240409
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem384 oldal
    • Méret 228x152 mm
    • Súly 450 g
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Green Microbiology: Sustainability, Climate Change, Food, and Water provides a comprehensive overview of the principles and applications of green microbiology. The book introduces readers to various ways in which microbes can be used in sustainable development, including in areas such as climate change, food production, bioenergy, bioremediation, and water treatment. The book also discusses the social, economic, and environmental impact of green microbiology, as well as the business and future trends in this field.

    Edited by two experienced professionals in the field of industrial microbiology and environmental science, with a particular expertise in the intersection between food processing and food microbiology, this book is a valuable resource for students, researchers, and professionals in the field, helping to solve the problems of a lack of comprehensive resources and a lack of understanding of the role of microbes in sustainable development.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introduction to Green Microbiology
    2. Microbes in Agriculture and Food Production
    3. Microbes in Water Treatment and Wastewater Management for Sustainable WASH Interventions
    4. Bioremediation and Microbiology
    5. Microbes in Climate Change Mitigation and Adaptation
    6. Microbes in Responsible Consumption and Production (SDG 12)
    7. Microbes in Life Below Water (SDG 14)
    8. Microbes in Space and Spacecraft
    9. Microbes in Life on Land (SDG 15)
    10. Microbes and Artificial Intelligence (AI)
    11. The Business of Green Microbiology
    12. Meet the Green Microbes
    13. The Future of Green Microbiology: Innovations and Challenges

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Green Microbiology: Sustainability, Climate Change, Food, and Water

    Green Microbiology: Sustainability, Climate Change, Food, and Water

    Akinsemolu, Adenike A.; Onyeaka, Helen N.; (ed.)

    69 564 Ft

    next