• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Green Chemistry in Agriculture and Food Production

    Green Chemistry in Agriculture and Food Production by Kumar, Vinay; Tsatsaragkou, Kleopatra; Asim, Nilofar;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 59.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        28 660 Ft (27 295 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 2 866 Ft off)
      • Kedvezményes ár 25 794 Ft (24 566 Ft + 5% áfa)

    28 660 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2024. november 29.

    • ISBN 9781032433752
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem324 oldal
    • Méret 234x156 mm
    • Súly 560 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 22 Illustrations, black & white; 8 Illustrations, color; 7 Halftones, color; 22 Line drawings, black & white; 1 Line drawings, color; 30 Tables, black & white
    • 726

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Green chemistry is a vital subject playing a key role in environmental sustainability. Despite its importance, very less has been explored in the past years. This book is a comprehensive compilation of the methods, techniques and strategies used in green chemistry.

    Több

    Hosszú leírás:

    Green chemistry is a vital subject playing a key role in environmental sustainability. Despite its importance, very little has been explored in the past years. This book is a comprehensive compilation of the methods, techniques and strategies used in green chemistry. The book highlights some critical aspects of green chemistry related to agriculture and food production. It has been put together for undergraduate, graduate, and postgraduate students. Each chapter has been cited with new and updated research discoveries to help the postgraduate, and doctorate students and researchers. I hope the presented book will be an important tool for students and researchers.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Natural Product Chemistry in Agriculture  2. Green Technologies for Crop-Pest Control  3. Green Fertilizer Technologies in Agriculture  4. Green Chemistry in Organic Farming  5. Ecosafe Farming with Microbes  6. Marine Algae as Green Agriculture  7. Recovery of Value-Added Products and Biological Conversion of Coffee and Citrus Processing Waste Using Green Technologies  8. Green Technologies in Food Processing  9. Food Chain and Green Chemistry  10. Green Technologies for Reduction of Toxins in Food Production and Processing  11. Green Technologies for Food Analysis  12. Green Methods for Agrochemical Residues Analysis in Agriculture  13. Functional Food Ingredients Production Using Green Technologies  14. Foodomics and Green Analytical Technologies  

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Green Chemistry in Agriculture and Food Production

    Green Chemistry in Agriculture and Food Production

    Kumar, Vinay; Tsatsaragkou, Kleopatra; Asim, Nilofar; (ed.)

    28 660 Ft

    25 794 Ft

    Green Chemistry in Agriculture and Food Production

    Superagency: What Could Possibly Go Right with Our AI Future

    Hoffman, Reid; Beato, Greg;

    10 510 Ft

    8 934 Ft

    Green Chemistry in Agriculture and Food Production

    100 Food Affirmations

    Johnson, Christyna

    5 728 Ft

    4 869 Ft

    Green Chemistry in Agriculture and Food Production

    International Perspectives in Sport Tourism Management

    Banhidi, Miklos; Moghimehfar, Farhad; (ed.)

    69 273 Ft

    62 346 Ft

    Green Chemistry in Agriculture and Food Production

    Waiwai – Water and the Future of Hawai′i: Water and the Future of Hawai‘i

    Beamer, Kamanamaikalani; Souza, Pua; Elkington, Kawena;

    26 754 Ft

    24 079 Ft

    Green Chemistry in Agriculture and Food Production

    Sport, Law and Philosophy: The Jurisprudence of Sport

    Imbrišević, Miroslav; (ed.)

    19 105 Ft

    17 194 Ft

    Green Chemistry in Agriculture and Food Production

    Pharmaceutical Biotechnology: Fundamentals and Applications

    Crommelin, Daan J. A.; Sindelar, Robert D.; Meibohm, Bernd

    37 273 Ft

    32 800 Ft

    Green Chemistry in Agriculture and Food Production

    Oral Anatomy, Histology and Embryology

    Berkovitz, Barry K.B; Holland, G.R.; Moxham, Bernard J.

    34 005 Ft

    29 585 Ft

    next