• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Genetic and Reproductive Approaches for Sustainable Livestock  Production

    Genetic and Reproductive Approaches for Sustainable Livestock Production by Mondal, Sukanta;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 140.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        58 475 Ft (55 691 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 5 848 Ft off)
      • Kedvezményes ár 52 628 Ft (50 122 Ft + 5% áfa)

    58 475 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2025. október 31.

    • ISBN 9780443248122
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem330 oldal
    • Méret 229x152 mm
    • Súly 450 g
    • Nyelv angol
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Though global food demand is ever-increasing, agricultural productivity is declining, largely due to the shrinking of resources like cultivable land. Under such circumstances, the role of the livestock sector to fulfill growing food demand is particularly important for food and nutritional security. Genetic and Reproductive Approaches for Sustainable Livestock Production details the roles of both established and emerging reproductive and genomic technologies in creating more sustainable livestock production. This book outlines a variety of integrated strategies, covering traditional and modern omics approaches (structural, functional, comparative and epigenomics) and genomics-assisted breeding methods. These can be adopted and utilized to dissect and decode the gene regulatory networks involved in the quantitative yield and stress tolerance traits in livestock. Genetic and Reproductive Approaches for Sustainable Livestock Production is a particularly attractive resource for scientists, researchers, educators and professionals in livestock science, veterinary medicine, and food security. The work will allow professional readers to incorporate existing research into their practices and will prompt academics to build on existing research and make new discoveries.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introduction to Genetic and Reproductive Approaches for Sustainable Livestock Production
    2. Livestock and global change: emerging issues for sustainable food production
    3. Climate smart livestock system for sustainable food security
    4. Climate change impact on food security
    5. Genomic Selection: a paradigm shift in animal breeding for global food security
    6. Animal Breeding Programme: Conventional System to Sustainable Production for Food Security in the Genomic Era
    7. Reproductive biotechnologies for food security and sustainability
    8. Genetic approaches for sustainable food production
    9. CRISPR/Cas9 mediated genome editing to augment animal reproduction
    10. Stem cell technology in livestock
    11. Nanotechnology for sustainable food production
    12. Transgenic animals: prospects for improving livestock productivity
    13. Impact of animal source food on human nutrition and health
    14. Emerging and re-emerging transboundary and zoonotic animal diseases: threats to food security and public health
    15. Extracellular Vesicles: A Hope or a Hype in Livestock Fertility Improvement
    16. The way forward for sustainable food production

    Több