• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • From Silo to Spoon: Local and Global Food Ethics

    From Silo to Spoon by Thompson, Paul B.;

    Local and Global Food Ethics

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 68.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        32 487 Ft (30 940 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 3 249 Ft off)
      • Kedvezményes ár 29 238 Ft (27 846 Ft + 5% áfa)

    32 487 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó OUP USA
    • Megjelenés dátuma 2023. december 18.

    • ISBN 9780197744727
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem308 oldal
    • Méret 156x235x21 mm
    • Súly 567 g
    • Nyelv angol
    • 513

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Paul B. Thompson addresses ethical issues in food ads, local diets, food labelling, agricultural pollutants, and sustainability in five new essays that pick up where his book From Field to Fork left off. Thompson places his examination of the issues into the context of contemporary pragmatism, agrarianism, the philosophy of race, and the relationship between persuasive speech, social control, and open-ended ethical inquiry.

    Több

    Hosszú leírás:

    Following the pattern of From Field to Fork (OUP, 2015) Paul B. Thompson provides a highly readable and up-to-date analysis of contemporary ethical issues connected with food. Thompson reinterprets Peter Singer's work on famine relief in light of the history of funding development assistance through food aid, defends locavore diets against philosophical critics, and analyzes the ethics of food labelling in light of J.S. Mill's On Liberty. Further exploring today's key ethical questions about food, Thompson compares anthropological and toxicological approaches to pollution and defends a revised notion of agricultural sustainability. These topics provide an entry point for a novel approach in practical ethics that blends pragmatist philosophy of language, historical interpretation of agrarian thought, and recent philosophical writings on race and structural racism.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Acknowledgements
    Introduction
    Chapter 1: A Little Throat-Clearing before Dinner
    Chapter 2: Food Ethics Arrives (or Does It?)
    Chapter 3: The Ethics of Food Aid and Famine Relief
    Chapter 4: Local Food: The Moral Case Reconsidered
    Chapter 5: The Ethics of Food Labels
    Chapter 6: Pollution as a Moral Problem
    Chapter 7: Sustainable Food Systems
    Chapter 8: Agrarian Pragmatism
    Chapter 9: Food Ethics and the Philosophy of Race
    Bibliography
    Index

    Több