
French Classics
Easy and Elevated Dishes to Cook at Home
-
13% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 26.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 13% (cc. 1 711 Ft off)
- Discounted price 11 448 Ft (10 903 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
13 158 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Bloomsbury Publishing
- Megjelenés dátuma 2025. augusztus 28.
- Kötetek száma Hardback
- ISBN 9781526685513
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem oldal
- Méret 246x189 mm
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Rövid leírás:
This is the indispensable guide to classic French cookery from star chef Matthew Ryle.
TöbbHosszú leírás:
'A delicious cornucopia of classic French cookery delivered with aplomb.' - Grace Dent
'Everyone should experience a beautiful coq au vin, a classic tarte tatin. Chef Matt makes French food easy for everyone.' - Matty Matheson
With a foreword by Raymond Blanc, this is the indispensable guide to classic French cookery...
A steaming bowl of mussels with white wine, garlic and parsley.
Garlicky roast chicken, crispy potatoes and salad with a simple vinaigrette.
Melting beef in a rich, velvety red wine sauce.
Decadent chocolate mousse made from three ingredients.
Matthew Ryle, is a classically trained chef with a genuine love of French cuisine. He is Executive Chef at acclaimed London restaurants Maison and Café François and shares his culinary expertise on his hugely popular social media channels. In his first book, French Classics, he shows home cooks how to create both easy and elevated recipes with faultless results every time.
'Passion for French food shines from every page. A must-have for anyone looking to explore the flavors and traditions of French cooking.' - Paul Ainsworth
'Nothing short of brilliant.' - Ravneet Gill