• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • French Classics: The instant SUNDAY TIMES BESTSELLER with easy and elevated recipes to cook at home

    French Classics by Ryle, Matthew;

    The instant SUNDAY TIMES BESTSELLER with easy and elevated recipes to cook at home

      • 13% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 26.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        12 421 Ft (11 830 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 13% (cc. 1 615 Ft off)
      • Kedvezményes ár 10 807 Ft (10 292 Ft + 5% áfa)

    12 421 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
    • Megjelenés dátuma 2025. augusztus 28.
    • Kötetek száma Hardback

    • ISBN 9781526685513
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem288 oldal
    • Méret 188x248x24 mm
    • Súly 1020 g
    • Nyelv angol
    • 691

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This is the indispensable guide to classic French cookery from star chef Matthew Ryle.

    Több

    Hosszú leírás:

    THE INSTANT SUNDAY TIMES BESTSELLER

    'A delicious cornucopia of classic French cookery delivered with aplomb.' - Grace Dent


    'A stunning debut book! An irresistible combination of culinary cleverness, boundless passion and absolute devotion to the great craft of cookery. Magnifique!' - Adam Byatt


    With a foreword by Raymond Blanc, this is the indispensable guide to classic French cookery...

    - Garlicky roast chicken, crispy potatoes and salad with a simple vinaigrette.
    - Moules Mariniere with white wine, garlic and parsley.
    - Beef Bourginon in a rich, velvety red wine sauce.
    - Decadent chocolate mousse made from three ingredients.

    Matthew Ryle, is a classically trained chef with a genuine love of French cuisine. He is Executive Chef at acclaimed London restaurants Maison and Cafï¿1⁄2 Franï¿1⁄2ois and shares his culinary expertise on his hugely popular social media channels. In his first book, French Classics, he shows home cooks how to create both easy and elevated recipes with faultless results every time.

    'Passion for French food shines from every page. A must-have for anyone looking to explore the flavors and traditions of French cooking.' - Paul Ainsworth

    'Nothing short of brilliant.' - Ravneet Gill

    Több