• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Food Waste Conversion
      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 192.59
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        81 696 Ft (77 806 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 16 339 Ft off)
      • Discounted price 65 357 Ft (62 245 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2023
    • Kiadó Humana
    • Megjelenés dátuma 2023. július 22.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9781071633021
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem230 oldal
    • Méret 254x178 mm
    • Súly 663 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 8 Illustrations, black & white; 20 Illustrations, color
    • 522

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This volume provides protocols on food waste conversion through the use of novel food processing. Chapters guide readers through tools on the food manufacturing processes,  sustainability, new food products, food waste minimization, re-valorization of food residues. All chapters will include an introduction to the respective topic, lists of all necessary materials and reagents, easily reproducible laboratory protocols, and notes on how to avoid or solve typical problems. 

    Authoritative and cutting-edge, Food Waste Conversion aims to give a comprehensive introduction into methods and proceduresrelated to food waste conversion

    Több

    Hosszú leírás:

    This volume provides protocols on food waste conversion through the use of novel food processing. Chapters guide readers through tools on the food manufacturing processes,  sustainability, new food products, food waste minimization, re-valorization of food residues. All chapters will include an introduction to the respective topic, lists of all necessary materials and reagents, easily reproducible laboratory protocols, and notes on how to avoid or solve typical problems. 

    Authoritative and cutting-edge, Food Waste Conversion aims to give a comprehensive introduction into methods and proceduresrelated to food waste conversion.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Bioactive compounds from food and its by-products: current applications and future perspectives.- Food waste management method through 3R concept.- Microencapsulation of bioactive compounds from agroindustrial waste.- Sustainable extraction of flavonoids from agricultural biomass and agro-industrial by-products: Natural Deep Eutectic Solvents synthesis, extraction, and chromatographic analysis.- Protocol for the extraction of lignin from brewer?s spent grain using deep eutectic solvents.- Protocol for antioxidant dietary fibre determination: structural characterisation and quantification.- Use of ultrasound technology for food waste breakdown.- Integrated biorefinery strategy for orange juice by-products valorization: a sustainable protocol to obtain bioactive compounds.- Energy Integration of the Hydrothermal Pretreatment of Food Waste in Terms of a Sustainable Biorefinery.- Solid-state fermentation as strategy for food waste transformation.- Protocol for the solid-state fermentation assisted extraction (SSFAE) of bioactives from tomato waste: the case of carotenoids- Protocol for the Production of Trichoderma spores for Their Use as a Biological Control Agent Through the Revalorization of Agro-industrial Waste.- Submerged fermentation as a strategy for the valorization of fish by-products to obtain high-protein meals.- Monitoring Methods for Anaerobic digestion of Food waste: Physicochemical and Molecular Analysis.




    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Food Waste Conversion

    Food Waste Conversion

    Aguilar Gonzalez, Cristobal N.; Gómez-García, Ricardo; Kuddus, Mohammed; (ed.)

    81 696 Ft

    next