• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Food Texture and Viscosity: Concept and Measurement

    Food Texture and Viscosity by Bourne, Malcolm;

    Concept and Measurement

    Sorozatcím: Food Science and Technology;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 124.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        52 600 Ft (50 096 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 10 520 Ft off)
      • Kedvezményes ár 42 081 Ft (40 077 Ft + 5% áfa)

    52 600 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Drawing together literature from a variety of fields, Food Texture and Viscosity, Second Edition, includes a brief history of this area and its basic principles. It reviews how texture and viscosity are measured, including the physical interactions between the human body and food, objective methods of texture measurements, the latest advances in texture-measuring instruments, various types of liquid flow, and more.

    This revised edition contains approximately 30% new material, including two new chapters on physics and texture and the correlation between physical measurements and sensory assessments. It now includes two-color illustrations and includes a current list of equipment suppliers.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Texture, Viscosity and Food
    2. Texture-Body Interactions
    3. Physics and Texture
    4. Principles of Objective Texture Measurement
    5. Practise of Objective Texture Measurement
    6. Viscosity Measurement
    7. Sensory Methods of Texture and Viscosity Measurement
    8. Correlation Between Physical Measurements and Sensory Assessments of Texture and Viscosity
    9. Selection of a Suitable Test Procedure

    Appendix
    I - Suppliers of Texture and Viscosity Measuring Instruments
    II - Effect of Temperature on Texture Measurements
    III - Conditions of Testing Foods using the TA.XT2 Texture Analyser

    Több