• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Food Process Engineering: Basics and Mechanical Operations

    Food Process Engineering by Malcata, F. Xavier;

    Basics and Mechanical Operations

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 185.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        93 628 Ft (89 170 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 9 363 Ft off)
      • Discounted price 84 266 Ft (80 253 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2026. február 9.

    • ISBN 9781439883372
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem572 oldal
    • Méret 280x210 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 233 Illustrations, black & white; 26 Tables, black & white
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Unlike other textbooks that provide sequential studies on various types of processing, this book entails a problem-oriented approach, focusing on the product rather than the operation.

    Több

    Hosszú leírás:

    This book is designed to serve as the core textbook for the food engineering course required in all food science programs. It provides a guided study based on modeling the physicochemical changes that liquid/solid food items experience as they are transformed from their original, natural form into elaborated forms eventually made available to consumers. Unlike other textbooks that provide sequential studies on various types of processing, this book entails a problem-oriented approach, focusing on the product rather than the operation.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Engineering Basics. Momentum Balances. Enthalpy Balances. Mass Balances. Chemical Balances. Momentum/enthalpy Balances. Momentum/mass Balances. Momentum/chemical Balances. Enthalpy/mass Balances. Enthalpy/chemical Balances. Mass/chemical Balances. Momentum/enthalpy/mass Balances. Momentum/enthalpy/chemical Balances. Enthalpy/mass/chemical Balances. Momentum/enthalpy/mass/chemical balances.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Food Process Engineering: Basics and Mechanical Operations

    Food Process Engineering: Basics and Mechanical Operations

    Malcata, F. Xavier;

    93 628 Ft

    Farrow and Ball How to Redecorate: Transform your home with paint & paper

    Farrow and Ball How to Redecorate: Transform your home with paint & paper

    Studholme, Joa; Cosby, Charlotte; Merrell, James;

    17 713 Ft

    Checklisten Anatomie und Physiologie

    Checklisten Anatomie und Physiologie

    Elsevier GmbH; (ed.)

    14 847 Ft

    9 Plätze 9 Schätze (Ausgabe 2023): Österreichs verborgene Naturjuwele

    9 Plätze 9 Schätze (Ausgabe 2023): Österreichs verborgene Naturjuwele

    ORF; (ed.)

    11 835 Ft

    The Innovator's Dilemma: When New Technologies Cause Great Firms to Fail

    The Innovator's Dilemma: When New Technologies Cause Great Firms to Fail

    Christensen, Clayton M.

    13 597 Ft

    VerSanG - Verbandssanktionengesetz: Kommentar

    VerSanG - Verbandssanktionengesetz: Kommentar

    Eggers, Tobias; Schmittmann, Jens M; (ed.)

    71 689 Ft

    next