
Food Process Engineering
Basics and Mechanical Operations
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 185.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 9 363 Ft off)
- Discounted price 84 266 Ft (80 253 Ft + 5% áfa)
93 628 Ft
Beszerezhetőség
Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2026. február 9.
- ISBN 9781439883372
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem572 oldal
- Méret 280x210 mm
- Nyelv angol
- Illusztrációk 233 Illustrations, black & white; 26 Tables, black & white 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Unlike other textbooks that provide sequential studies on various types of processing, this book entails a problem-oriented approach, focusing on the product rather than the operation.
TöbbHosszú leírás:
This book is designed to serve as the core textbook for the food engineering course required in all food science programs. It provides a guided study based on modeling the physicochemical changes that liquid/solid food items experience as they are transformed from their original, natural form into elaborated forms eventually made available to consumers. Unlike other textbooks that provide sequential studies on various types of processing, this book entails a problem-oriented approach, focusing on the product rather than the operation.
TöbbTartalomjegyzék:
Engineering Basics. Momentum Balances. Enthalpy Balances. Mass Balances. Chemical Balances. Momentum/enthalpy Balances. Momentum/mass Balances. Momentum/chemical Balances. Enthalpy/mass Balances. Enthalpy/chemical Balances. Mass/chemical Balances. Momentum/enthalpy/mass Balances. Momentum/enthalpy/chemical Balances. Enthalpy/mass/chemical Balances. Momentum/enthalpy/mass/chemical balances.
Több
Food Process Engineering: Basics and Mechanical Operations
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
93 628 Ft

Farrow and Ball How to Redecorate: Transform your home with paint & paper
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
17 713 Ft

9 Plätze 9 Schätze (Ausgabe 2023): Österreichs verborgene Naturjuwele
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
11 835 Ft

The Innovator's Dilemma: When New Technologies Cause Great Firms to Fail
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
13 597 Ft

VerSanG - Verbandssanktionengesetz: Kommentar
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
71 689 Ft