
Food Process Engineering
Thermal and Chemical Operations
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 185.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 9 363 Ft off)
- Discounted price 84 266 Ft (80 253 Ft + 5% áfa)
93 628 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2026. február 9.
- ISBN 9780367351137
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem734 oldal
- Méret 280x210 mm
- Nyelv angol
- Illusztrációk 296 Illustrations, black & white; 17 Tables, black & white 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Food Process Engineering: Thermal and Chemical Operations pursues a logical sequence in its coverage of industrial processing of food. Use of heat in its various forms is addressed first. Chemically-driven separation is discussed next. This book places a major emphasis on a phenomenological understanding, rather than empirical description.
TöbbHosszú leírás:
Food Process Engineering: Thermal and Chemical Operations pursues a logical sequence of coverage of industrial processing of food and related raw materials where thermal and chemical issues are germane. Use of heat in its various forms is addressed first, starting with heat exchange, proceeding to heat-mediated physicochemical transformation, and concluding with heat-driven separation. Chemically-driven separation is discussed last - either under equilibrium, or undergoing transient evolution. This book places a major emphasis on comprehensive and phenomenological understanding, rather than empirical description; and entails a comprehensive approach to the whole of modern food engineering.
Key Features
- Covers thermal and chemical food process engineering operations, with systematic derivation of all relevant formulae
- Discusses the equipment and their features required by the underlying food processes
- Provides several integrated problems, carefully designed so as to complement the topics and reinforce the analyses
- Includes comprehensive mathematical simulation of food processes from first principles
Tartalomjegyzék:
Heat exchange. Thermal cooking. Thermal separation. Chemical separation. Chemical reaction. Bibliographic references and further reading.
Több
Budapest`s Children ? Humanitarian Relief in the Aftermath of the Great War: Humanitarian Relief in the Aftermath of the Great War
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
15 689 Ft

Food Process Engineering: Thermal and Chemical Operations
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
93 628 Ft

Bruce Springsteen a Little Golden Book Biography
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
2 327 Ft