• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Food Process Engineering: Thermal and Chemical Operations

    Food Process Engineering by Malcata, F. Xavier;

    Thermal and Chemical Operations

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 185.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        93 628 Ft (89 170 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 9 363 Ft off)
      • Discounted price 84 266 Ft (80 253 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2026. február 9.

    • ISBN 9780367351137
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem734 oldal
    • Méret 280x210 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 296 Illustrations, black & white; 17 Tables, black & white
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Food Process Engineering: Thermal and Chemical Operations pursues a logical sequence in its coverage of industrial processing of food. Use of heat in its various forms is addressed first. Chemically-driven separation is discussed next. This book places a major emphasis on a phenomenological understanding, rather than empirical description.

    Több

    Hosszú leírás:

    Food Process Engineering: Thermal and Chemical Operations pursues a logical sequence of coverage of industrial processing of food and related raw materials where thermal and chemical issues are germane. Use of heat in its various forms is addressed first, starting with heat exchange, proceeding to heat-mediated physicochemical transformation, and concluding with heat-driven separation. Chemically-driven separation is discussed last - either under equilibrium, or undergoing transient evolution. This book places a major emphasis on comprehensive and phenomenological understanding, rather than empirical description; and entails a comprehensive approach to the whole of modern food engineering.


    Key Features



    • Covers thermal and chemical food process engineering operations, with systematic derivation of all relevant formulae

    • Discusses the equipment and their features required by the underlying food processes

    • Provides several integrated problems, carefully designed so as to complement the topics and reinforce the analyses

    • Includes comprehensive mathematical simulation of food processes from first principles

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Heat exchange. Thermal cooking. Thermal separation. Chemical separation. Chemical reaction. Bibliographic references and further reading.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Budapest`s Children ? Humanitarian Relief in the Aftermath of the Great War: Humanitarian Relief in the Aftermath of the Great War

    Budapest`s Children ? Humanitarian Relief in the Aftermath of the Great War: Humanitarian Relief in the Aftermath of the Great War

    Kind?kovács, Friederike;

    15 689 Ft

    Food Process Engineering: Thermal and Chemical Operations

    Food Process Engineering: Thermal and Chemical Operations

    Malcata, F. Xavier;

    93 628 Ft

    Bruce Springsteen a Little Golden Book Biography

    Bruce Springsteen a Little Golden Book Biography

    Snyder, Laurel

    2 327 Ft

    next