• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Food Hydrocolloids

    Food Hydrocolloids by Glicksman, Martin;

    Sorozatcím: Routledge Revivals; 2;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 56.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        28 842 Ft (27 469 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 5 768 Ft off)
      • Discounted price 23 074 Ft (21 975 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma és címe Volume 2
    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2021. február 27.

    • ISBN 9780367258894
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem200 oldal
    • Méret 254x178 mm
    • Súly 385 g
    • Nyelv angol
    • 183

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.

    Több

    Hosszú leírás:

    First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Section 1: Natural Plant Exudates  Introduction  1. Gum Arabic (Gum Acacia)  2. Gum Ghatti  3. Gum Karaya (Sterculia Gum)  4. Gum Tragacanth  Section 2: Seaweed Extracts  Introduction  5. Red Seaweed Extracts (Agar, carrageenan, Furcellaran  6. Brown Seaweed Extracts (Alginates)


     

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Food Hydrocolloids

    Food Hydrocolloids

    Glicksman, Martin; (ed.)

    28 842 Ft

    The Little Book of Dog Care: Expert Advice on Giving Your Dog Their Best Life

    The Little Book of Dog Care: Expert Advice on Giving Your Dog Their Best Life

    Tilton Ratcliff, Ace;

    6 574 Ft

    next