• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Food Hydrocolloids

    Food Hydrocolloids by Glicksman, Martin;

    Sorozatcím: Routledge Revivals; 1;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 180.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        91 098 Ft (86 760 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 18 220 Ft off)
      • Discounted price 72 878 Ft (69 408 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.

    Több

    Hosszú leírás:

    First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    I. COMPARATIVE PROPERTIES OF HYDROCOLLOIDS.


    1. Background and Classification.  2. Structure and Conformation of Hydrocolloids.  3. Functional Properties.  4. Gums and Nutrition.


    II. FERMENTATION (BIOSYNTHETIC) GUMS.


    Introduction.  5. Xanthan.  6. Curdlan.  7. Curdlan.  8. Dextran.  Index.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Food Hydrocolloids

    Food Hydrocolloids

    Glicksman, Martin;

    91 098 Ft

    Valor: The Astonishing World War II Saga of One Man's Defiance and Indomitable Spirit

    Valor: The Astonishing World War II Saga of One Man's Defiance and Indomitable Spirit

    Hampton, Dan

    7 770 Ft

    Tejedores, Escribas Y Reyes

    Tejedores, Escribas Y Reyes

    H. Podany Amanda

    15 520 Ft

    Die Klaane Frankfurter (hochwertiger Premium Wandkalender 2024 DIN A2 quer), Kunstdruck in Hochglanz: H0 Figuren auf großer Tour

    Die Klaane Frankfurter (hochwertiger Premium Wandkalender 2024 DIN A2 quer), Kunstdruck in Hochglanz: H0 Figuren auf großer Tour

    Adam, Rainer Kauffelt, Heike;

    31 810 Ft

    WOMEN'S HEALTH Better Body Workout: 30-20-10: Mit der Power-Formel direkt zur Wunschfigur

    WOMEN'S HEALTH Better Body Workout: 30-20-10: Mit der Power-Formel direkt zur Wunschfigur

    Winkler, Nina;

    11 877 Ft

    Kinder bis drei Jahre in Krippe und Kita

    Kinder bis drei Jahre in Krippe und Kita

    Gutknecht, Dorothee; Daldrop, Kira; Kramer, Maren;

    6 363 Ft

    Abandoned Germany

    Abandoned Germany

    Villette, Aurélien

    16 946 Ft

    Creative Health for Pianists: Concepts, Exercises & Compositions

    Creative Health for Pianists: Concepts, Exercises & Compositions

    de Alcantara, Pedro;

    10 116 Ft

    The Social Life of Language

    The Social Life of Language

    Sankoff, Gillian;

    33 402 Ft

    Lehrbuch der Biophysik 2e

    Lehrbuch der Biophysik 2e

    Sackmann, E;

    37 957 Ft

    next