
Food Hydrocolloids
Sorozatcím: Routledge Revivals; 1;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 180.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 18 220 Ft off)
- Discounted price 72 878 Ft (69 408 Ft + 5% áfa)
91 098 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma és címe Volume 1
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2019. augusztus 27.
- ISBN 9780367258757
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem228 oldal
- Méret 254x178 mm
- Súly 580 g
- Nyelv angol 32
Kategóriák
Rövid leírás:
First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.
TöbbHosszú leírás:
First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.
TöbbTartalomjegyzék:
I. COMPARATIVE PROPERTIES OF HYDROCOLLOIDS.
1. Background and Classification. 2. Structure and Conformation of Hydrocolloids. 3. Functional Properties. 4. Gums and Nutrition.
II. FERMENTATION (BIOSYNTHETIC) GUMS.
Introduction. 5. Xanthan. 6. Curdlan. 7. Curdlan. 8. Dextran. Index.
Több
Food Hydrocolloids
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
91 098 Ft

Valor: The Astonishing World War II Saga of One Man's Defiance and Indomitable Spirit
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
7 770 Ft

Tejedores, Escribas Y Reyes
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
15 520 Ft

Die Klaane Frankfurter (hochwertiger Premium Wandkalender 2024 DIN A2 quer), Kunstdruck in Hochglanz: H0 Figuren auf großer Tour
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
31 810 Ft

WOMEN'S HEALTH Better Body Workout: 30-20-10: Mit der Power-Formel direkt zur Wunschfigur
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
11 877 Ft

Kinder bis drei Jahre in Krippe und Kita
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
6 363 Ft

Abandoned Germany
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
16 946 Ft

Creative Health for Pianists: Concepts, Exercises & Compositions
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
10 116 Ft

The Social Life of Language
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
33 402 Ft

Lehrbuch der Biophysik 2e
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
37 957 Ft