
Food Carbohydrates
Chemistry, Physical Properties, and Applications
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 250.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 25 305 Ft off)
- Kedvezményes ár 101 220 Ft (96 400 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
126 525 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2005. május 23.
- ISBN 9780849315749
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem432 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 960 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 208 Illustrations, black & white; 45 Tables, black & white 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Food Carbohydrates: Chemistry, Physical Properties and Applications provides a comprehensive text/reference book in the area of food carbohydrates. Filling the need for a single-source reference for professionals and a textbook for graduate students, it presents both theoretical and practical information about food carbohydrates in a detailed and systematic manner. It focuses on the most recent advances in the subject and is the only current reference to include basic chemistry, analytical methodologies, structural analysis, conformation and functional properties, and rheological and thermal properties of food carbohydrates.
TöbbHosszú leírás:
Unique in its broad range of coverage, Food Carbohydrates: Chemistry, Physical Properties and Applications is a comprehensive, single-source reference on the science of food carbohydrates. This text goes beyond explaining the basics of food carbohydrates by emphasizing principles and techniques and their practical application in quality control, product development, and research.
The editor incorporates information on analytical methods, the structural analysis of polysaccharides, physical properties, molecular conformation and characterization, and industrial applications of polysaccharide gums. The analytical methods and structural analysis of polysaccharides are rarely presented in books on food carbohydrates - topics this text fully illustrates. It also presents particulars on starch and starch modification, with a focus on reaction principles, improved functional properties, and practical applications.
Food Carbohydrates: Chemistry, Physical Properties and Applications is the only known current reference to include basic chemistry, analytical methodologies, structural analysis, conformation and functional properties, and rheological and thermal properties of food carbohydrates all in one text. This book is ideal as a professional reference for researchers, engineers, and those interested in food carbohydrates, as well as a textbook for graduate students.
Tartalomjegyzék:
Understanding the Chemistry of Food Carbohydrates. Understanding Carbohydrate Analysis. Structural Analysis of Polysaccharides. Understanding the Physical Properties of Food Polysaccharides. Understanding the Conformation of Polysaccharides. Polysaccharide Gums: Structures, Functional Properties, and Applications. Understanding Starches and Their Role in Foods. Starch Modification and Applications.
Több