• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Fachrechnen für den modernen Fleischer: Schulbuch. Schülerband

    Fachrechnen für den modernen Fleischer by Kaes, Ernst; Seul, Josef;

    Schulbuch. Schülerband

    Sorozatcím: Fachrechnen für den modernen Fleischer; 1;

      • Kiadói listaár EUR 38.50
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        16 331 Ft (15 554 Ft + 5% áfa)

    16 331 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 19. Aufl., New edition
    • Kiadó Winklers im Westermann
    • Megjelenés dátuma 2007. január 1.

    • ISBN 9783804558083
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem208 oldal
    • Méret 240xx mm
    • Súly 395 g
    • Nyelv német
    • Illusztrációk zweifarbig
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Inhalt:

    • Fachbezogenes Grundrechnen
    • Prozentrechnen
    • Zinsrechnen
    • Durchschnitts- und Mischungsrechnen
    • Fleischeinkauf
    • Fleischzerlegung
    • Gewürze, Hüllen, Verpackungsmaterialien
    • Fleischkonservierung
    • Kalkulation

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Aus dem Inhalt:
    Fachbezogenes Grundrechnen
    Prozentrechnen
    Zinsrechnen
    Durchschnitts- und Mischungsrechnen
    Fleischeinkauf
    Fleischzerlegung
    Gewürze, Hüllen, Verpackungsmaterialien
    Fleischkonservierung
    Kalkulation

    Több