• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Extremophilic Yeasts
      • 12% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 213.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        90 325 Ft (86 023 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 12% (cc. 10 839 Ft off)
      • Kedvezményes ár 79 485 Ft (75 700 Ft + 5% áfa)

    90 325 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Springer Nature Switzerland
    • Megjelenés dátuma 2025. szeptember 1.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9783031974526
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem519 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk XV, 519 p. 14 illus., 13 illus. in color. Illustrations, black & white
    • 700

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    "

    This book presents the latest findings on the biodiversity, adaptation strategies, and biotechnological significance of extremophilic and extremotolerant yeasts. It is a valuable resource for researchers interested in the microbiology of these intriguing microorganisms.

    The book is divided into three parts:

    • Part I gives an overview of prokaryotic and eukaryotic microbial life in extreme habitats.
    • Part II focuses on the biodiversity, adaptation strategies and biotechnological applications of extremophilic yeasts, categorized according to the specific limiting abiotic parameters, such as thermotolerant (high temperature), psychrophiles and psychrotolerant (low temperature), acidophiles and acidotolerant (low pH), alkaliphiles and alkalitolerant (low pH), alkaliphiles and alkalitolerant (high pH), halophiles and halotolerant (high salinity), osmophiles and osmotolerant (low water activity), piezophilic and piezotolerant (high hydrostatic pressure), metallotolerant (high metal concentration), and oxidative stress-tolerant yeasts;
    • Part III discusses the use of extremophilic yeasts in extreme foods and their biotechnological applications under extreme conditions.

    It is written for biologists, mycologists, chemists and all researchers whose field of study focuses on yeast biotechnology.

    "

    Több

    Tartalomjegyzék:

    "

    Part I, Chapter 1. Microbial life in extreme habitats.- Part II Chapter 2. Mechanisms of thermotolerance and thermotolerant yeasts properties and applications.- Chapter 3. Psychrophilic and psychrotolerant yeasts.- Chapter 4. Halophilic and halotolerant yeasts. - Chapter 5. Osmotolerant and osmophilic yeasts.- Chapter 6. Yeasts at extreme pH conditions.- Chapter 7. Piezophilic and piezotolerant yeasts.- Chapter 8. Metallotolerant yeasts.- Chapter 9. Oxidative stress tolerating yeasts.- Part III, Chapter 10. Yeast in extreme foods.- Chapter 11. Biotechnological applications of yeasts under extreme conditions.

    "

    Több