• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Espresso Coffee: The Science of Quality

    Espresso Coffee by Viani, Rinantonio;

    The Science of Quality

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 106.50
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        45 177 Ft (43 026 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 9 035 Ft off)
      • Kedvezményes ár 36 142 Ft (34 421 Ft + 5% áfa)

    45 177 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2
    • Kiadó Academic Press
    • Megjelenés dátuma 2004. december 14.

    • ISBN 9780123703712
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem416 oldal
    • Méret 216x138 mm
    • Súly 800 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk w. figs. (mostly col.)
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Written by leading coffee technology specialists in consultation with some of the world's biggest coffee manufacturers, the second edition of the successful Espresso Coffee will once again comprehensively cover the current status of the chemistry and technology of espresso coffee. It comprehensively covers topics such as agronomy, green coffee processing, roasting/grinding, packaging, percolating and decaffeination techniques. It provides a comprehensive resource for those interested in the fundamental notions of coffee quality; with a point of reference given in the form of a detailed bibliography to provide direction to the wider literature.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Quality
    2. The Plant
    3. The Raw Bean
    4. Roasting
    5. Grinding
    6. Storage and Packaging
    7. Percolation
    8. The Cup
    9. Physiology of Perception
    10. Coffee Consumption and Health

    Több