• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Enzymes in Food Processing

    Enzymes in Food Processing by Nagodawithana, Tilak; Reed, Gerald;

    Sorozatcím: Food Science and Technology;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 74.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        31 793 Ft (30 279 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 6 359 Ft off)
      • Kedvezményes ár 25 434 Ft (24 223 Ft + 5% áfa)

    31 793 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 3
    • Kiadó Academic Press
    • Megjelenés dátuma 1993. július 12.

    • ISBN 9780125136303
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem480 oldal
    • Méret 228x152 mm
    • Súly 890 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    In the past 35 years, the use of commercial enzymes has grown from an insignificant role in the food industry to an important aspect of food processing. This Third Edition of Enzymes in Food Processing explores recent and extensive changes in the use of enzymes as well as the discovery of new enzymes and their uses. Included in the book is a history of the role of enzymes in food processing, enzyme characterization, a discussion of different classes of enzymes including lipases and proteases, commercial enzyme production, and the processing of particular foods such as meat, vegetables, fruit, baked goods, milk products, and beer. Unlike earlier editions, it provides basic information on enzymes and their uses not adequately described in the current literature. Food technologists will find in this edition a description of the properties of those enzymes that are important in food processing, as well as a description of the properties of those enzymes that are important in food processing, as well as a description of the many applications of enzymes in the foods processing industry. The book is intended for food technologists, and will be of value to the microbiologist and enzyme chemist as well. This treatise provides a comprehensive treatment of enzymes used in food processing.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    G. Reed, Introduction. K.L. Parkin, General Characteristics of Enzymes. K.L. Parkin, Environmental Effects in Enzyme Activity. J Wegstein, Modern Methods of Enzyme Expression and Design. P. Aldercreutz, Immobilization. R. Bigelis, Carbohydrates. J. Adler-Nissen, Proteases. S.E. Godtfredsen, Lipases and Esterases. F. Hammer, Oxidoreductoses. T. Szakucki, Application of Oxidoreductases. B. Sproessler, Milling and Baking. R.E. Hebeda, Starches, Sugars, And Syrup. R.J. Brown, Dairy Products. W. Pilmik, Pectic Enzymes in Fruit and Vegetable Juice Manufacture. T. Nagodawithana, Flavor Enhancers. J.-C. Villettaz, Wine. J. Power, Beer. D. Bernnachi, Enzymes for Meat Tenderization. G. Stafansson, Fish Processing.

    Több