• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing

    Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing by Prakash Srivastav, Prem; Kumar Verma, Deepak; Patel, Ami R.;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 124.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        62 756 Ft (59 768 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 12 551 Ft off)
      • Discounted price 50 205 Ft (47 814 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó Apple Academic Press
    • Megjelenés dátuma 2020. június 8.

    • ISBN 9781771888318
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem316 oldal
    • Méret 229x152 mm
    • Súly 725 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 44 Illustrations, black & white; 16 Illustrations, color; 40 Tables, black & white
    • 110

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This new volume, Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing, provides a comprehensive overview of thermal and nonthermal processing of food with new and innovative technologies.

    Több

    Hosszú leírás:

    This new volume provides a comprehensive overview of thermal and nonthermal processing of food with new and innovative technologies. Recent innovations in thermal as well as nonthermal technologies, which are specifically applied for potable water and fluid foods (milk, juice, soups, etc.), are well documented for their high bioavailability of macro- and micronutrients and are very promising. This volume brings together valuable information on fluid and microbial characteristics and quality dynamics that facilitate the adoption of new technology for food processing.





    Some new technologies and methods covered include the application of microwaves in heating, drying, pasteurization, sterilization, blanching, baking, cooking, and thawing; microwave-assisted extraction of compounds; using low-electric fields; alternation of temperature and pressure of supercritical carbon dioxide; ultrasound-assisted osmotic dehydration; hydrodynamic cavitation; high-pressure processing; gamma-irradiation; and more. The nonthermal technologies discussed have been developed as an alternative to thermal processing while still meeting required safety or shelf-life demands and minimizing the effects on nutritional and quality attributes.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Evaluation of Thermal Processing in the Dairy Industry Using Milk Enzymes  2. Microwave Heating: Alternative Thermal Process Technology for Food Application  3. Effects of Drying Technology on Physiochemical and Nutritional Quality of Fruits and Vegetables  4. Disinfection of Drinking Water by Low Electric Field  5. Removal Cholesterol from Minced Meat Using Supercritical CO2  6. Microwave-Convective Drying of Ultrasound Osmotically Dehydrated Tomato  7. Ultrasound-Assisted Osmotic Dehydration in Food Processing: A Review  8. Hydrodynamic Cavitation Technology for Food Processing and Preservation  9. High Pressure Processing (HPP): Fundamental Concepts, Emerging Scope, and Food Application  10. Induced Electric Field (IEF) as an Emerging Non-hermal Techniques for Food Processing Industries: Fundamental Concepts and Application

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing

    Emerging Thermal and Nonthermal Technologies in Food Processing

    Prakash Srivastav, Prem; Kumar Verma, Deepak; Patel, Ami R.;(ed.)

    62 756 Ft

    next