
Emerging Technologies for Shelf-Life Enhancement of Fruits
Sorozatcím: Postharvest Biology and Technology;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 139.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 14 069 Ft off)
- Kedvezményes ár 56 278 Ft (53 598 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
70 347 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Apple Academic Press
- Megjelenés dátuma 2020. május 12.
- ISBN 9781771888028
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem420 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 762 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 44 Illustrations, black & white; 5 Illustrations, color; 18 Tables, black & white 115
Kategóriák
Rövid leírás:
Focusing on new technological interventions involved in the postharvest management of fruits, this volume looks at the research on new and emerging techniques to maintain the quality of fruits from farm to table.
TöbbHosszú leírás:
Focusing on new technological interventions involved in the postharvest management of fruits, this volume looks at the research on maintaining the quality of fruits from farm to table. The volume examines the factors that contribute to shortening shelf life as well as innovative solutions to maintaining quality while increasing the length of time fruit remains fresh, nutritious, and edible.
The volume considers the different needs of the diversity of fruits and covers a variety of important topics, including:
? factors affecting the postharvest quality of fruits
? microbial spoilage
? decontamination of fruits by non-thermal technologies
? new kinds of packaging and edible coatings
? ozone as shelf-life extender of fruits.
Emerging Technologies for Shelf-Life Enhancement of Fruits considers the fundamental issues and will be an important reference on shelf-life extension of fruits. Highlighting the trends in future research and development, it will provide food technologists, food engineers, and food industry professionals with new insight for prolonging the shelf life of fruits.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Diversity of Fruits 2. Factors Affecting the Postharvest Quality of Fruits 3. Microbial Spoilage of Fruits 4. Decontamination of Fruits by Non-Thermal Technologies 5. Modified Atmosphere Packaging as a Tool to Improve Shelf Life of Fruits 6. New Insight in Active Packaging of Fruits 7. Advances in Edible Coating for Improving the Shelf Life of Fruits 8. Approaches of Gamma Irradiation for Extending the Shelf Life of Fruits 9. Antimicrobials as Innovative Tool for Shelf-Life Enhancement of Fruits 10. Use of Chemicals for Shelf-Life Enhancement of Fruits 11. Ozone as a Shelf-Life Extender of Fruits 12. Controlled Atmosphere Storage of Fruits: An Overview on Storability and Quality 13. Techniques for Quality Estimation of Fruits 14. Safety Management of Fruits from Farm to Fork
Több