
Breaking the Rules
A Fresh Take on Italian Classics (A Cookbook)
-
15% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 25.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 851 Ft off)
- Kedvezményes ár 10 487 Ft (9 988 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
12 337 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó S&S
- Megjelenés dátuma 2025. november 20.
- Kötetek száma Hardback
- ISBN 9781668052570
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem288 oldal
- Méret 254x203x22 mm
- Súly 1212 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 4-C photos t-o; 4-C endpapers 700
Kategóriák
Rövid leírás:
From one of Bravo and Food Network's most visible and popular chefs (known for his signature curly mustache) comes this bold collection of recipes for breaking the rules of Italian cooking
TöbbHosszú leírás:
A bold, fun, and daring collection of recipes that break the rules of Italian cooking from Top Chef and Food Network star Joe Sasto.
It’s time to ditch the same boring recipes and get creative in the kitchen. Known for his signature curled mustache and dynamic presence on shows like Bravo’s Top Chef and Food Network’s Tournament of Champions, Joe Sasto brings his culinary expertise and passion for pasta to your kitchen. Breaking the Rules is a celebration of Italian cuisine, reimagined with Joe’s unique flair, playfulness, and creativity.
Dive into a world of pasta with step-by-step techniques that guide you through creating dishes in all forms, shapes, and sizes. From classic Italian recipes like meatballs and focaccia to innovative creations such as Corn Cacio e Pepe, Marinated Tomato “Amatriciana,” and Pesto Pinwheel Pull-Apart Bread, Joe’s recipes are designed to inspire both novice and experienced cooks. Each recipe begins with a simple version, perfect for beginners, and offers variations to elevate the dish for those ready to “break the rules” and take their skills to the next level.
With stunning full-color photographs and pro tips throughout, Breaking the Rules is more than just a cookbook&&&8212;it’s an invitation to embrace creativity in the kitchen. Whether you’re a fan of Joe’s many television appearances or a home cook looking to expand your repertoire, this book is a must-have for anyone passionate about Italian cuisine and culinary innovation.
“This has quickly become one of my favorite cookbooks! Joe makes food that is actually delicious, not just made to look delicious.”—Joshua Weissman,