• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Beverage Quality and Safety: Principles and Applications

    Beverage Quality and Safety by Foster, Tammy; Vasavada, Purnendu C.;

    Principles and Applications

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 160.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        80 976 Ft (77 120 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 16 195 Ft off)
      • Discounted price 64 781 Ft (61 696 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2003. június 26.

    • ISBN 9781587160110
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem246 oldal
    • Méret 234x156 mm
    • Súly 520 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 10 Illustrations, black & white; 23 Tables, black & white
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Based on an IFT short course, Beverage Quality and Safety offers information on the latest beverage industry trends related to products, processing, and packaging technologies - including new generation nutraceutical beverages. It also covers important regulatory issues, including HACCP and its application, and the role of GMOs in beverage production. Among the topical issues it addresses are organic juice processing, active packaging, the microbiology of fruit juices and beverages, alternative processing technologies to control spoilage, and essential elements of sanitation for beverage plants.

    Több

    Hosszú leírás:

    Based on an IFT short course, Beverage Quality and Safety offers information on the latest beverage industry trends related to products, processing, and packaging technologies - including new generation nutraceutical beverages. It also covers important regulatory issues, including federal regulations on HACCP. Among the topical issues it addresses are organic juice processing, active packaging, the microbiology of fruit juices and beverages, alternative processing technologies to control spoilage, and cleaning and sanitation of beverage plants.

    "All the chapters are well written, presented, and referenced?Researchers and students alike could benefit from this well-written and referenced manuscript."
    -International Journal of Dairy Technology, Vol. 58, No. 2, May 2005

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Assuring Safety in Juices and Juice Products: Good Agricultural Practices. The Role of GMOs in Beverage Production. Nutraceuticals and their Role in Beverages. Alternative Processing Technologies for the Control of Spoilage Bacteria in Fruit Juices and Beverages. Microbiology of Fruit Juice and Beverages. U.S. Food and Drug Administration Juice HACCP - The Final Rule. HACCP: An Applied Approach. Essential Elements of Sanitation in the Beverage Industry. Juice Processing: The Organic Alternative. Active Packaging for Beverages.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Beverage Quality and Safety: Principles and Applications

    Beverage Quality and Safety: Principles and Applications

    Foster, Tammy; Vasavada, Purnendu C.; (ed.)

    80 976 Ft

    next