
Bailey?s Industrial Oil and Fat Products 6e 6V Set
Set
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 2187.95
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 110 732 Ft off)
- Kedvezményes ár 996 588 Ft (949 132 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
1 107 321 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 6. Aufl.
- Kiadó Wiley?Blackwell
- Megjelenés dátuma 2005. április 6.
- Kötetek száma 6 Hardbacks
- ISBN 9780471384601
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem3616 oldal
- Méret 241x157x198 mm
- Súly 5972 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
First published in 1945, Bailey's has now become
the standard reference on the food chemistry and processing technology related to edible oils and the nonedible byproducts derived from oils. Every important topic related to the oil and fat industry, including product, process, technology and byproduct can be found in Bailey's.
Hosszú leírás:
First published in 1945, Bailey s has become the standard reference on the food chemistry and processing technology related to edible oils and the nonedible byproducts derived from oils. This sixth edition features new coverage of edible fats and oils and is enhanced by a second volume on oils and oilseeds. This sixth edition consists of six volumes: five volumes on edible oils and fats, with still one volume (as in the fifth edition) devoted to nonedible products from oils and fats. Some brand new topics in the sixth edition include: fungal and algal oils, conjugated linoleic acid, coco butter, phytosterols, and plant biotechnology as related to oil production. Now with 75 accessible chapters, each volume contains a self-contained index for that particular volume.
"...a commendable successor to previous editions." ( E-STREAMS , February 2006)
"...a one-of-a-kind effort...a foundational reference book that demands the attention of all students and teachers focused on understanding the properties of edible fats and oils." ( Electric Review , June/July 2005)