Agri-Food Industry Strategies for Healthy Diets and Sustainability
New Challenges in Nutrition and Public Health
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 158.00
-
65 530 Ft (62 410 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 13 106 Ft off)
- Kedvezményes ár 52 424 Ft (49 928 Ft + 5% áfa)
- A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
65 530 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2020. március 4.
- ISBN 9780128172261
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem294 oldal
- Méret 228x152 mm
- Súly 480 g
- Nyelv angol 42
Kategóriák
Hosszú leírás:
Divided into five sections, Agri-Food Industry Strategies for Healthy Diets and Sustainability: New Challenges in Nutrition and Public Health provides an overview of the challenges and future perspectives related to nutrition, public health, and sustainability. The book addresses strategies to reduce fat, trans fat, saturated fat, sugar, and salt consumption, while also exploring the manufacturing, safety, and toxicology of new food manufacturing.
This book examines commercial labeling and nutritional education, nutrigenomics and public health, and provides coverage of the valorization of waste and by-products from the food industry. Nutrition researchers and practitioners, food scientists, technologists, engineers, agronomists, food product developers, medical and public health professionals, and postgraduate students focused in food science and nutrition are sure to find this reference work a welcomed addition to their libraries.
TöbbTartalomjegyzék:
Section I: Introduction
1. Nutrition, public health and sustainability. An overview of current challenges and future perspectives
2. Strategies to achieve a healthy and balanced diet: Fruits and vegetables as a natural source of bioactive compounds
Section II. Reduction of caloric intake
3. Strategies to reduce lipid consumption
4. Strategies to achieve a healthy diet and health: Reduction of trans fat and saturated fatty acids
5. Sugar reduction: Stevia rebaudiana Bertoni as a natural sweetener
Section III. Salt reduction and development of new foods
6. Current and future strategies to reduce salt consumption
7. Edible whey protein films and coatings added with prebiotic ingredients
Section IV. Labelling, nutritional education and new strategiesï¿1⁄2
8. Labelling and nutritional education
9. Nutrigenomics and public health
10. Nutrition, public health politics and dietary tools
Section V. Sustainability and public health: Use of waste and by-products
11. Valorization of waste and by-products from the food industries through the use of innovative technologies