• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Advances in Food and Nutrition Research

    Advances in Food and Nutrition Research by Toldra, Fidel;

    Sorozatcím: Advances in Food and Nutrition Research; 87;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 160.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        66 360 Ft (63 200 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 13 272 Ft off)
      • Kedvezményes ár 53 088 Ft (50 560 Ft + 5% áfa)
      • A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.

    66 360 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2019. január 24.

    • ISBN 9780128160497
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem458 oldal
    • Méret 228x152 mm
    • Súly 840 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Advances in Food and Nutrition Research, Volume 87 provides updated information on nutrients in foods and how to avoid deficiency, especially the essential nutrients that should be present in the diet to reduce disease risk and optimize health. The book provides the latest advances on the identification and characterization of emerging bioactive compounds with putative health benefits. Chapters in this new release include discussions of the function and application of bioactive peptides from corn gluten meal, Dietary fatty acids and metabolic syndrome, the Microbial ecology of plant-based fermented foods and current knowledge on their impact on human health, and much more.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Functions and Applications of Bioactive Peptides From Corn Gluten Meal
    Guoming Li, Wenying Liu, Yuqing Wang, Fuhuai Jia, Yuchen Wang, Yong Ma, Ruizeng Gu and Jun Lu
    2. Dietary Fatty Acids and the Metabolic Syndrome: A Personalized Nutrition Approach
    Sarah O'Connor and Iwona Rudkowska
    3. Microbial Ecology of Fermented Vegetables and Non-Alcoholic Drinks and Current Knowledge on Their Impact on Human Health
    Laura Lavefve, Daya Marasini and Franck Carbonero
    4. Marine Waste Utilization as a Source of Functional and Health Compounds
    Amin Shavandi, Yakun Hou, Alan Carne, Michelle McConnell and Alaa El-din A. Bekhit
    5. Advanced Analysis of Roots and Tubers by Hyperspectral Techniques
    Wen-Hao Su and Da-Wen Sun
    6. Advances in Sheep and Goat Meat Products Research
    Alfredo Teixeira, Severiano Silva and Sandra Rodrigues
    7. Particular Alimentations for Nutrition, Health and Pleasure
    Josï¿1⁄2 Miguel Aguilera, Bum-Keun Kim and Dong June Park
    8. Meat as a Pharmakon: An Exploration of the Biosocial Complexities of Meat Consumption
    Frï¿1⁄2dï¿1⁄2ric Leroy

    Több
    0