• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Advances in Food and Nutrition Research

    Advances in Food and Nutrition Research by Taylor, Steve;

    Sorozatcím: Advances in Food and Nutrition Research; 53;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 155.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        64 286 Ft (61 225 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 12 857 Ft off)
      • Kedvezményes ár 51 429 Ft (48 980 Ft + 5% áfa)
      • A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.

    64 286 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2007. november 20.

    • ISBN 9780123737298
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem258 oldal
    • Méret 228x152 mm
    • Súly 490 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Advances in Food and Nutrition Research recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences and brings together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship.

    Contributions detail the scientific developments in the broad areas of food science and nutrition are intended to ensure that food scientists in academia and industry as well as professional nutritionists and dieticians are kept informed concerning emerging research and developments in these important disciplines.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Influence of Processing on Functionality of Milk and Dairy Proteins - Mary Ann Augustin and Punsandani Udabage; 2. Central Nervous System Tissue in Meat Products: An Evaluation of Risk, Prevention Strategies, and Testing Procedures - M.B. Bowling, K.E. Belk, K. K. Nightingale, L.D. Goodridge, J.A. Scanga, J.N. Sofos, J.D. Tatum, and G.C. Smith; 3. Functional Genomics of Wine Yeast Saccharomyces cerevisiae - Linda F. Bisson, Jonathan E. Karpel, Vidhya Ramakrishnan, Lucy Joseph; 4. Monascus Rice Products - Tseng-Hsing Wang and Tzann-Feng Lin; 5. Designer Milk - Latha Sabikhi; 6. The Sweet Taste Receptor: A Single Receptor with Multiple Sites and Modes of Interaction - Pierandrea Temussi.

    Több
    0