• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Hírek

  • 0
    Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging

    Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging by Ghosh, Tabli; Roy, Swarup; Lopusiewicz, Lukasz;

    Sorozatcím: Micro and Nano Technologies;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 210.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        89 082 Ft (84 840 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 17 816 Ft off)
      • Discounted price 71 266 Ft (67 872 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging explores current trends, advances and associated challenges of the applications of nanotechnology in the food sectors, such as the fabrication and characterization of functional food, developments and shelf-life extension. This book is organized into 16 chapters that cover the main concepts related to the use of nanotechnology in food processing, packaging and monitoring. Coverage includes food functionalization, quality management and control, food sensory, membrane filtration technology, nanotechnology-based sensors, sustainable packaging, regulatory aspects, and much more.

    This book an essential resource for materials and food scientists, technologists, researchers, academics and professionals working in nanotechnology and food science.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    CHAPTER 1 Introduction to Nanotechnology in Food Science
    CHAPTER 2 Nanotechnology in Food Processing
    CHAPTER 3 Nanomaterials in Food Packaging
    CHAPTER 4 Nanotechnology in Food Safety
    CHAPTER 5 Nanotechnology in Functional Food Development
    CHAPTER 6 Nanotechnology in Functional Food Developments
    CHAPTER 7 Nanotechnology in Food Safety
    CHAPTER 8 Nanocomposites in Food Packaging
    CHAPTER 9 Anticaking Agents and Colorants for Food Products
    CHAPTER 10 Fabrication of Functional Nanomaterials from Food Waste
    CHAPTER 11 Nanoencapsulation and Nanocarriers: Edible Food Packaging
    CHAPTER 12 Nanotechnology in Edible Films and Coatings
    CHAPTER 13 Nanotechnology in Sustainable Food Packaging
    CHAPTER 14 Nanotechnology in Antimicrobial Packaging
    CHAPTER 15 Nanotechnology in Gas-Scavenging Additives

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging

    Advancements in Nanotechnology for Food and Packaging

    Ghosh, Tabli; Roy, Swarup; Lopusiewicz, Lukasz; (ed.)

    89 082 Ft

    next