
Tourism and Gastronomy
Sorozatcím: Routledge Advances in Tourism; 11;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 145.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 14 677 Ft off)
- Kedvezményes ár 58 708 Ft (55 912 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
73 384 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Routledge
- Megjelenés dátuma 2002. május 9.
- ISBN 9780415273817
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem252 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 630 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 4 Tables, black & white 0
Kategóriák
Rövid leírás:
This book draws together a group of international experts in order to develop a better understanding of the role, development and future of gastronomy and culinary heritage in tourism.
TöbbHosszú leírás:
In recent years, a growing emphasis has been placed on tourism experiences and attractions related to food. In many cases eating out while on holiday includes the 'consumption' of a local heritage, comparable to what is experienced when visiting historical sites and museums.
Despite this increasing attention, however, systematic research on the subject has been nearly absent. Tourism and Gastronomy addresses this by drawing together a group of international experts in order to develop a better understanding of the role, development and future of gastronomy and culinary heritage in tourism.
Students and researchers in the areas of tourism, heritage, hospitality, hotel management and catering will find this book an extremely valuable source of information.
Tartalomjegyzék:
Part 1: The Relationship between Tourism and Gastronomy
Part 2: Issues in Gastronomic Tourism Development