
The Texas Mexican Plant?Based Cookbook
Sorozatcím: Indigenous Foodways;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 27.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 1 337 Ft off)
- Kedvezményes ár 12 035 Ft (11 462 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
13 372 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó John Wiley & Sons
- Megjelenés dátuma 2025. szeptember 30.
- ISBN 9781682832738
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem224 oldal
- Méret 288x224x19 mm
- Súly 1114 g
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Hosszú leírás:
In 15,000-year-old archaeological sites throughout Texas and Northeastern Mexico, records left by Indigenous communities tell stories about their food practices. Author and chef Ada?n Medrano, a descendant of these communities, has made it his life?s work to document these food practices. With Medrano?s expert eye, in this book we can learn about those ancestors? ingredients, infer their techniques, and cook alongside them.
In The Texas Mexican Plant-Based Cookbook, each of the 90 kitchen-tested recipes includes detailed cooking instructions intended for contemporary home cooks. Headnotes for each recipe describe how the dish entered the region?s culinary traditions and became integral to the culinary act of meaning-making in the community. The book provides explanations of the origins of iconic ingredients like squash, cactus, mesquite, and sunflowers, as well as more recent, post-Conquest ingredients like watermelon, rice, and cauliflower. These ancestors ate pecans and black walnuts, along with acorns, grapes, berries, seeds, and tubers. Mesquite and cactus were central to celebrations.
Texas Mexican food is frequently called comida casera, home-style cooking. Home cooks of all levels can discover ancient ingredients and simple techniques in this volume and come away with a deeper knowledge of the agricultural systems that belie our current foodways.
Több