The Practical Guide to Managing Human Resources in Hospitality, Hotels and Events
Sorozatcím: The Practical Guide to Events and Hotel Management Series;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 145.00
-
69 273 Ft (65 975 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 6 927 Ft off)
- Kedvezményes ár 62 346 Ft (59 378 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
69 273 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Routledge
- Megjelenés dátuma 2025. december 24.
- ISBN 9781032745527
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem392 oldal
- Méret 234x156 mm
- Nyelv angol
- Illusztrációk 18 Illustrations, black & white; 3 Halftones, black & white; 15 Line drawings, black & white; 22 Tables, black & white 700
Kategóriák
Rövid leírás:
Taking a practical approach, this insightful book provides key guidance and insights from HR professionals working in hospitality, hotels and events, showing how aspects of HR are facilitated in the working world, using case studies and practical examples to elucidate theory.
TöbbHosszú leírás:
Taking a practical approach, this insightful book provides key guidance and insights from HR professionals working in hospitality, hotels, and events, showing how aspects of HR are facilitated in the working world, using case studies and practical examples to elucidate theory. With contributions from a range of industry HR professionals, this volume aims to enhance the comprehension of a range of practical HR-related issues facing the hospitality, hotels, and events industries. This includes guidance on the recruitment process, fair recruitment practices, contract types, onboarding, training, appraisals, reward and performance management, amongst many other topics. This book will contain real-life experiences, complementing the ideal process that HR follows when recruiting, onboarding, training, monitoring performance, and when rewarding staff. The book also considers legal issues faced by an industry which continues to handle staffing challenges, alongside post-Brexit and Covid pandemic shortages. International in scope, this volume is a pivotal resource for college and university-level students studying hospitality, hotel, or events management subjects, as well as those with a general interest or career in HR or management, such as those with an involvement in planning hospitality staffing, or individuals responsible for planning corporate, charitable, or private events.
TöbbTartalomjegyzék:
1.The Role of Human Resources.
2.Recruitment and Selection.
3.Payroll.
4.Types of Employment Contract.
5.Onboarding, Training, and Development.
6.Performance Management.
7.Reward Management.
8.Employee Well-being, Equality, Diversity, and Inclusivity.
9.Global Human Resources and Managing International Teams.
10.Communication.
11.Employment Law.
12.Policy-Writing.
13.Change Management.
Több