
The Food and Cooking of Eastern Europe
Sorozatcím: At Table;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 28.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 2 934 Ft off)
- Kedvezményes ár 11 737 Ft (11 178 Ft + 5% áfa)
Kedvezményes ár heti hírlevelünkre feliratkozott ügyfeleinknek.
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
14 671 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó MQ ? University of Nebraska Press
- Megjelenés dátuma 2006. június 1.
- Kötetek száma Trade Paperback
- ISBN 9780803264601
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem470 oldal
- Méret 203x179x26 mm
- Súly 556 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk Illus., maps 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
The Food and Cooking of Eastern Europe, first published in 1989 and a companion volume to Lesley Chamberlain’s acclaimed The Food and Cooking of Russia, surveys the rich and diverse food cultures that were known to few people in the West during the half century when Europe was divided. It contains more than two hundred recipes interwoven with historical background and notes from the author’s extensive experiences traveling through Central and Eastern Europe. When originally published this practical cookbook revealed how the world’s most delicious sausages, goulash and sauerkraut, fruit dumplings, cheesecake, and many other dishes tasted in their homelands. Now, in a quite different political world, this book is a vital resource for remembering life before the Iron Curtain was lifted.
This Bison Books edition contains period illustrations and a new introduction by the author that describes how dramatically this region and its food have changed since the end of Central and Eastern Europe’s isolation in 1989.
Több