 
      Temperate Tree Fruits and Nuts
- 
          
          10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 112.99
- 
          
            46 862 Ft (44 631 Ft + 5% áfa)Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie. 
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 4 686 Ft off)
- Kedvezményes ár 42 176 Ft (40 168 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
46 862 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét.. 
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2025. október 1.
- ISBN 9780443291371
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem350 oldal
- Méret 235x191 mm
- Súly 900 g
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Hosszú leírás:
Temperate Tree Fruits and Nuts serves as a comprehensive resource, providing up-to-date knowledge about economically significant temperate fruit crops. This textbook covers the history, genetic improvements, and growth physiology of these crops. It details orchard establishment, management practices, and harvest considerations, making it a standalone guide to sustainable fruit crop production in temperate climates. Targeted toward undergraduate and postgraduate students, as well as professionals in pomology, horticulture, and related fields, the book is essential for researchers, farmers, consultants, and agribusiness professionals.
Each chapter, authored by an expert, provides an introduction, botany, orchard management, propagation, rootstocks, cultivars, and disease and pest management. It also covers ripening, harvest criteria, postharvest physiology, and technology, complemented by high-quality illustrations and a question bank for instructors.
Tartalomjegyzék:
- Apple (Malus x domestica)
- Pear (Pyrus communis, Pyrus serotina)
- Peach/Nectarine (Prunus persica)
- Sweet cherry (Prunus avium)
- Sour cherry (Prunus cerasus)
- Apricot (Prunus armeniaca)
- Plum and (Prunus salicina) and prune (Prunus domestica)
- Kiwifruit (Actinidia deliciosa, Actinidia chinensis)
- Fig (Ficus carica)
- Persimmon (Diospyros kaki)
- Pomegranate (Punica granatum)
- Almond (Prunus duclis)
- Walnut (Juglans spp.)
- Pistachio (Pistacia vera)