
Polysaccharide Dispersions
Chemistry and Technology in Food
Sorozatcím: Food Science and Technology;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 78.95
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 3 349 Ft off)
- Discounted price 30 141 Ft (28 706 Ft + 5% áfa)
33 490 Ft
Beszerezhetőség
A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető. Érdemes újra keresni a címmel, hátha van újabb kiadás.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 1997. december 10.
- ISBN 9780127338651
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem236 oldal
- Méret 234x161 mm
- Súly 510 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Polysaccharides are the subject of heightened interest today, and this book is a concise and fully up-to-date study of the properties of food polysaccharides, describing their interaction with water, the mass-volume-pressure-relationship, various types of mathematical modeling, and the common phenomenology under different combinations of stimuli. New empirical and theoretical equations, which are not often identified with food technologies, are used to support the findings. Polysaccharide Dispersions: Chemistry and Technology in Food is written in a simple, nontechnical style and should be equally comprehensible to the student, the researcher, the plant manager, and the casual observer with only a modest technical background.
TöbbTartalomjegyzék:
Origin and Characteristics of PolysaccharidesThe polysaccharide-Water InterfaceState-and Path-Dependent PropertiesConcentration Regimes and Mathematical ModelingAdditivity, Complementarity and SynergismThermal ProcessingIsolation, Purification and CharacterizationClassificationsSaccharides in Fat Replacement
Több
Polysaccharide Dispersions: Chemistry and Technology in Food
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
33 490 Ft

Origami Paper 200 Sheets Candy Patterns 6 (15 CM): Tuttle Origami Paper: Double Sided Origami Sheets Printed with 12 Different Designs (Instructions f
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
1 550 Ft

The Art of Living - Feng Shui YOUR Way!
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
5 808 Ft

AIDS and Adolescents
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
48 074 Ft

Tiffany`s Swedenborgian Angels ? Stained Glass Windows Representing the Seven Churches from the Book of Revelation: Stained Glass Windows Representing the Seven Churches from the Book of Revelation
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
4 048 Ft

Deluxe Holographic Scratch Art Set
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
5 823 Ft

Monkey Tea Infuser: Material: Edelstahl
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
4 242 Ft

Mapping Modernisms ? Art, Indigeneity, Colonialism: Art, Indigeneity, Colonialism
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
54 152 Ft