• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • 0
    Nutrition for Healthy Living

    Nutrition for Healthy Living by Schiff, Wendy J; Wardlaw, Gordon M.;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 43.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        22 263 Ft (21 203 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 2 226 Ft off)
      • Discounted price 20 037 Ft (19 083 Ft + 5% áfa)

    Beszerezhetőség

    Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó McGraw-Hill Higher Education
    • Megjelenés dátuma 2008. február 1.

    • ISBN 9780071283472
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem oldal
    • Méret 274x241x17 mm
    • Súly 1386 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Nutrition for Healthy Living takes an innovative approach to basic nutrition for the intro Nutrition course. With its uniquely concise organization that serves up concepts in manageable portions and a distinct focus on consumerism, this engaging, fun-to-read text will provide students with the scientific foundation needed to make informed nutritional lifestyle decisions well beyond the classroom.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    PART ONE: Laying the Foundation for Better Health

    1. The Basics of Nutrition

    2. Evaluating Nutrition and Health Information

    3. Planning Nutritious Menus

    4. Body Basics

    PART TWO: Nutrients and Your Health

    5. Carbohydrates

    6. Fats and Other Lipids

    7. Proteins

    8. Vitamins

    9. Minerals and Water

    PART THREE: Applying Your Nutrition Knowledge

    10. Energy Balance and Weight Management

    11. Exercise and Sports

    12. Food Safety Concerns

    13. Nutrition for a Lifetime

    Appendix A English-metric Conversions

    Appendix B Canadian Food Guide

    Appendix C Daily Values Table

    Appendix D Energy Metabolism

    Appendix E Amino Acids

    Appendix F Vitamins Involved in Energy Metabolism

    Appendix G Growth Charts

    Appendix H End of Chapter Multiple Choice Answer Keys

    Glossary

    Több

    Mostanában megtekintett
    previous
    Nutrition for Healthy Living

    Nutrition for Healthy Living

    Schiff, Wendy J; Wardlaw, Gordon M.;

    22 263 Ft

    next
    0