
Native Crops in India
Biochemical, Processing, and Nutraceutical Aspects
Sorozatcím: Food Biotechnology and Engineering;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 64.99
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 3 207 Ft off)
- Kedvezményes ár 28 865 Ft (27 491 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
32 072 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2025. szeptember 29.
- ISBN 9781032402888
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem390 oldal
- Méret 254x178 mm
- Nyelv angol
- Illusztrációk 108 Illustrations, black & white; 8 Illustrations, color; 96 Halftones, black & white; 12 Line drawings, black & white; 8 Line drawings, color; 64 Tables, black & white 700
Kategóriák
Rövid leírás:
This book presents the latest scientific and technical information on indigenous and domesticated crops grown, consumed, and traded in India. The health benefits of these crops, many used in Ayurvedic medicine,are also included, particularly in regard to curbing/alleviating prevalent non-communicable diseases.
TöbbHosszú leírás:
With 20 agro-climatic regions, India has the second-largest agricultural land mass. This book presents the latest scientific and technical information on indigenous and domesticated crops grown, consumed, and traded in India, forming part of its agro-economy. It covers the uses of the crops in Indian food products and/or future food developments, highlighting product developments through traditional and innovative processing and engineering and/or microbial technologies to produce nutraceutical and functional food ingredients. The health benefits of these crops, many used in Ayurvedic medicine, are also covered, particularly in regard to alleviating prevalent non-communicable diseases.
Key Features:
- Discusses increasing crop biodiversity, promoting sustainable, climate- and eco-friendly, circular agriculture
- Reviews industry standards/regulations, by-product/s recovery and use, and other value-added processes
- Presents future prospects, particularly in reference to sustainability, responsible water use, crop/food waste reduction, and benefits to the agro-economy
Tartalomjegyzék:
Chapter 1 Antidiabetic Potential of Indian Medicinal Plants/Crops: An Overview
Chapter 2 Medicinal and Nutraceutical Fruits from the Himalayas
Chapter 3 Analgesic Plants in India
Chapter 4 Orchid Wealth of India for Immunity Development
Chapter 5 Anti-COVID-19 Agents from Native Indian Crops
Chapter 6 Therapeutic Benefits of Holy Basil (Tulsi)
Chapter 7 Custard Apple and Its By-products: Nutritional, Bioactive, Medicinal Potential, and Functional Food Development
Chapter 8 Nutraceutical Potential and Applications of Citrus Fruit Waste in Food Industries: An Overview
Chapter 9 Valorization of Lemon Peel Waste: A Potential Treasure Trove against Neurodegenerative Diseases
Chapter 10 Processed Moringa oleifera (Lam): Source of Bioactive and Functional Compounds
Több