
Minor Fruits
Nutritional Composition, Bioactive Potential, and Their Food Applications
Sorozatcím: Innovations in Horticultural Science;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 170.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 8 604 Ft off)
- Discounted price 77 433 Ft (73 746 Ft + 5% áfa)
86 037 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Apple Academic Press
- Megjelenés dátuma 2025. február 10.
- ISBN 9781774916995
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem358 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 821 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 3 Illustrations, black & white; 12 Illustrations, color 686
Kategóriák
Rövid leírás:
Studies several minor fruits and their nutritional and bioactive potential, general characteristics, and opportunities for use in various functional food products and role in combating diet-related diseases. Overviews postharvest techniques used for minor fruits to preserve quality, enhance shelf life, streamline fruit processing, etc.
TöbbHosszú leírás:
Minor fruits are often recognized as "poor man?s crops" and include neglected, underutilized, and some rare fruits that can contribute high nutritional, medicinal, and antioxidant properties that are useful for health and curing many diseases. This book, Minor Fruits: Nutritional Composition, Bioactive Potential, and Their Food Applications, highlights the potential of minor fruits in the human diet and their health benefits due to presence of the rich source of phytochemicals, fiber, vitamins, and minerals.
The book is unique in that it provides a full-length study of several minor fruits and their nutritional and bioactive potential, general characteristics, and opportunities for their use in various functional food products. It also provides an overview of the postharvest techniques used for minor fruits to preserve quality, enhance shelf life, streamline fruit processing, and develop new value-added products. It also provides knowledge on the proper utilization of minor fruits in meeting the demand for food and nutritional security challenges growing worldwide by offering a promising alternative source of fruit and fruit-based products with health benefits.
Important features of the book include:
- Highlights the importance of minor fruits in terms of nutrition and their role in combating malnutrition
- Provides knowledge regarding the major minor fruits and their biodiversity
- Details bioactive compounds of minor fruits and their health benefits
- Looks at the role of minor fruits in combating diet-related diseases
- Discusses minor fruit-based food products and their nutraceutical potentials
This book is a comprehensive reference written for teachers, scientists, researchers, students, and others with an interest in minor fruits and their use in fruit processing, value addition, byproducts, and their utilization for combating malnutrition and nutritional security.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Introduction to Minor Fruits 2. Amla 3. Bael 4. Quince (Cydonia oblonga) 5. Pomegranate 6. Passion Fruit 7. Mangosteen 8. Jamun 9. Litchi 10. Loquat 11. Sea Buckthorn 12. Rambutan 13. Mulberry
Több